Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 5, Onkologi

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om verksamheten

Som kontaktsjuksköterska i Team 2 är inriktningen mot Bröst, analcancer, cancer i övre magtarmkanalen samt okänd primärtumör.

Vad erbjuder vi?

Arbetstid är helgfria vardagar under dagtid.Vi kan erbjuda dig kontaktsjuksköterskeutbildning, utbildning i Allmän Onkologi på 7.5 poäng och Organspecifik Onkologi på 7.5 poäng. På sikt om du är intresserad kan vi även erbjuda specialistutbildning inom onkologi.  

Arbetsuppgifter

Som kontaktsjuksköterska kommer du att ha ett varierat arbete i nära samarbete med övriga vårdenheter, kollegor och läkare. Du har många gånger den första kontakten med patienter och/eller anhöriga.  Som kontaktsjuksköterska ansvarar du för uppföljning med patienterna och har mycket kontakt med patienter och anhöriga. Vi är i ett förändringsarbete, där målet är att kombinera Kontaktsjuksköterska med behandlande sjuksköterska, detta för att skapa ökad kontinuitet för Kontaktsjuksköterska och patient.

 Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av Onkologi. Vi värdesätter din förmåga att strukturera, planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du skall ha god samarbetsförmåga, vara flexibel och ha förmåga att skapa och bevara goda relationer. Nyfikenhet, prestigelöshet och inte minst kreativitet är egenskaper som uppskattas. Vi värdesätter ett öppet sinne för förbättringsarbete. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/435
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Anna Axelsson , 0703-294553
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Anna Waenerlund, 031-3421035
Publicerat 2024-01-26
Sista ansökningsdag 2024-03-06

Tillbaka till lediga jobb