Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 5, Onkologi

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Om verksamheten

Som kontaktsjuksköterska i Team 2 är inriktningen mot Bröst, analcancer, cancer i övre magtarmkanalen samt okänd primärtumör.

Vad erbjuder vi?

Arbetstid är helgfria vardagar under dagtid.Vi kan erbjuda dig kontaktsjuksköterskeutbildning, utbildning i Allmän Onkologi på 7.5 poäng och Organspecifik Onkologi på 7.5 poäng. På sikt om du är intresserad kan vi även erbjuda specialistutbildning inom onkologi.  

Arbetsuppgifter

Som kontaktsjuksköterska kommer du att ha ett varierat arbete i nära samarbete med övriga vårdenheter, kollegor och läkare. Du har många gånger den första kontakten med patienter och/eller anhöriga.  Som kontaktsjuksköterska ansvarar du för uppföljning med patienterna och har mycket kontakt med patienter och anhöriga. Vi är i ett förändringsarbete, där målet är att kombinera Kontaktsjuksköterska med behandlande sjuksköterska, detta för att skapa ökad kontinuitet för Kontaktsjuksköterska och patient.

 Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av Onkologi. Vi värdesätter din förmåga att strukturera, planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du skall ha god samarbetsförmåga, vara flexibel och ha förmåga att skapa och bevara goda relationer. Nyfikenhet, prestigelöshet och inte minst kreativitet är egenskaper som uppskattas. Vi värdesätter ett öppet sinne för förbättringsarbete. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/435
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Anna Axelsson , 0703-294553
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Anna Waenerlund, 031-3421035
Publicerat 2024-01-26
Sista ansökningsdag 2024-03-06

Tillbaka till lediga jobb