Sahlgrenska Universitetssjukhuset, An/Op/Iva Sahlgrenska

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Den postoperativa verksamheten är navet inom det kirurgiska flödet på sjukhuset. Den är uppbyggd på tre enheter. En postoperativ enhet med 23 vårdplatser varav fem har inriktning mot barn samt en postoperativ intensivvårdsenhet. Till den postoperativa verksamheten kommer patienter för övervakning efter operationer. Vårdtiden är mellan några timmar till dygnsvård.

Vad erbjuder vi dig?

Är du redo för nya utmaningar?

Är du undersköterska som arbetat några år och känner att det är dags att gå vidare och få en ny utmaning? Då är arbetet som undersköterska inom den postoperativa verksamheten arbetet för dig. Här ges du möjlighet att både fördjupa och utveckla dina kunskaper!

På avdelningen arbetar cirka 50 medarbetare i arbetslag med både undersköterskor och sjuksköterskor. Vi tillämpar individuell schemaplanering. Schemamässigt arbetar du dags- och kvällspass samt helgtjänstgöring. Vi arbetar var 4:e helg. För att komma in i arbetet erbjuder vi en individanpassad introduktion på cirka fyra veckor. Vi har schemalagda studiedagar och regelbunden fortbildning. Vi erbjuder även Intensivvårdsutbildning för undersköterskor, IVU, som drivs av An/Op/IVA där du ges möjlighet att delta på utbildningar riktade mot undersköterskor.

Här finns stora utvecklingsmöjligheter, såväl personligt som yrkesmässigt. Du kommer att ges möjlighet att vara i enhetens förbättringsarbete.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är mångfacetterade men består främst av postoperativ övervakning, mobilisering och omvårdnadsåtgärder

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande med erfarenhet av arbete från intensivvård.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Den 1 juli 2023 blir undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att du kommer att behöva ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. 
På Socialstyrelsens hemsida kan du läsa mer om skyddad yrkestitel för undersköterskor – där framgår också vilka övergångsregler som gäller: Undersköterska blir en skyddad yrkestitel 1 juli 2023 - Legitimation (socialstyrelsen.se)

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5888
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Nina Bernhard, 031-3429244
Facklig företrädare
  • Kommunal, Marianne Karlsson, 0702-596932
Publicerat 2023-09-14
Sista ansökningsdag 2023-09-28

Tillbaka till lediga jobb