Sahlgrenska Universitetssjukhuset, An/Op/Iva Sahlgrenska

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Om oss

Den postoperativa verksamheten är navet inom det kirurgiska flödet på sjukhuset. Den är uppbyggd på tre enheter. En postoperativ enhet med 23 vårdplatser varav fem har inriktning mot barn samt en postoperativ intensivvårdsenhet. Till den postoperativa verksamheten kommer patienter för övervakning efter operationer. Vårdtiden är mellan några timmar till dygnsvård.

Vad erbjuder vi dig?

Är du redo för nya utmaningar?

Är du undersköterska som arbetat några år och känner att det är dags att gå vidare och få en ny utmaning? Då är arbetet som undersköterska inom den postoperativa verksamheten arbetet för dig. Här ges du möjlighet att både fördjupa och utveckla dina kunskaper!

På avdelningen arbetar cirka 50 medarbetare i arbetslag med både undersköterskor och sjuksköterskor. Vi tillämpar individuell schemaplanering. Schemamässigt arbetar du dags- och kvällspass samt helgtjänstgöring. Vi arbetar var 4:e helg. För att komma in i arbetet erbjuder vi en individanpassad introduktion på cirka fyra veckor. Vi har schemalagda studiedagar och regelbunden fortbildning. Vi erbjuder även Intensivvårdsutbildning för undersköterskor, IVU, som drivs av An/Op/IVA där du ges möjlighet att delta på utbildningar riktade mot undersköterskor.

Här finns stora utvecklingsmöjligheter, såväl personligt som yrkesmässigt. Du kommer att ges möjlighet att vara i enhetens förbättringsarbete.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är mångfacetterade men består främst av postoperativ övervakning, mobilisering och omvårdnadsåtgärder

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande med erfarenhet av arbete från intensivvård.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Den 1 juli 2023 blir undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att du kommer att behöva ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. 
På Socialstyrelsens hemsida kan du läsa mer om skyddad yrkestitel för undersköterskor – där framgår också vilka övergångsregler som gäller: Undersköterska blir en skyddad yrkestitel 1 juli 2023 - Legitimation (socialstyrelsen.se)

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5888
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Nina Bernhard, 031-3429244
Facklig företrädare
  • Kommunal, Marianne Karlsson, 0702-596932
Publicerat 2023-09-14
Sista ansökningsdag 2023-09-28

Tillbaka till lediga jobb