Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Administrativa enheten

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Kirurgi Sahlgrenska är en bred verksamhet med fyra läkarspecialiteter och ett stort inflöde av patienter, både från regionen och från övriga landet. Inom verksamheten finns tre vårdavdelningar, en forskningsmottagning, en kuratorsmottagning och en öppenvårdsmottagning. Hos oss vårdas patienter med akuta kirurgiska åkommor, bröstcancer, malignt melanom, sköldkörtelsjukdomar, buktumörer och matstrupscancer bland annat.

Administrativa enheten verkar i en egen professionell linje över hela verksamhet kirurgi och sitter i nära anslutning till de olika enheterna. Vi är 30 medarbetare som tillsammans arbetar för en patientsäker och kvalitativ administration. Hos oss är det viktigt med utveckling och ett bra samarbete. Vi vill ge våra patienter bästa möjliga vård och det förutsätter bra och smidiga kommunikationsvägar mellan olika yrkeskategorier.

Din insats som medicinsk sekreterare spelar stor roll!  

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi söker dig som vill ha ett utvecklande och givande arbete som medicinsk sekreterare. Du kommer få ett omväxlande jobb med möjlighet till utveckling. Vi arbetar ständigt med att förbättra våra arbetssätt och flöden och vi har en god arbetsmiljö i fokus. Hos oss får du en arbetsplats med flera kollegor inom samma yrkesområde med en bra mix av tidigare erfarenheter vilket skapar en bred kompetens vilket utgör en bra grund i både introduktion och utvecklingsarbete.  

Hos oss arbetar du dagtid måndag till fredag, det finns möjlighet till viss flexibilitet vad gäller arbetstider och det finns även möjlighet till att arbeta viss tid på distans.

Om du vill kunna utvecklas i din yrkesroll har du kommit helt rätt!  

Arbetsuppgifter

Inom verksamhet kirurgi har vi länge jobbat med workshifting vilket medfört att arbetet som medicinsk sekreterare i öppenvården är varierande. I din roll ingår bland annat journaldokumentation i Melior, patientbokning och schemaöppning i ELVIS, administration kopplat till multidisciplinära konferenser, diagnoskodning och remissfördelning i Sälma.  

Om dig

För att kunna arbeta som medicinsk sekreterare hos oss måste du ha vårddokumentationsutbildning eller motsvarande läkarsekreterarutbildning. Erfarenhet av att arbeta i Melior och Elvis är meriterande.

Vi tror att du som trivs med att den ena dagen inte är den andra lik kommer att trivas och utvecklas hos oss. Egenskaper som vi värdesätter är initiativförmåga, ansvarstagande och ett gott bemötande. Arbetet kräver att du har en bra organisationsförmåga och att du är bra på att samarbeta med både kollegor inom din egen profession och andra professioner. 

Vid anställning kommer vi att se till personlig lämplighet.  

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3537
Kontakt
  • Enhetschef, Emmy Svensson, 031-3428080
Facklig företrädare
  • Vision, Sonja Oldvén, 0700-822810
Publicerat 2023-05-08
Sista ansökningsdag 2023-06-12

Wróć do ofert pracy