Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Administrativa enheten

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Om oss

Kirurgi Sahlgrenska är en bred verksamhet med fyra läkarspecialiteter och ett stort inflöde av patienter, både från regionen och från övriga landet. Inom verksamheten finns tre vårdavdelningar, en forskningsmottagning, en kuratorsmottagning och en öppenvårdsmottagning. Hos oss vårdas patienter med akuta kirurgiska åkommor, bröstcancer, malignt melanom, sköldkörtelsjukdomar, buktumörer och matstrupscancer bland annat.

Administrativa enheten verkar i en egen professionell linje över hela verksamhet kirurgi och sitter i nära anslutning till de olika enheterna. Vi är 30 medarbetare som tillsammans arbetar för en patientsäker och kvalitativ administration. Hos oss är det viktigt med utveckling och ett bra samarbete. Vi vill ge våra patienter bästa möjliga vård och det förutsätter bra och smidiga kommunikationsvägar mellan olika yrkeskategorier.

Din insats som medicinsk sekreterare spelar stor roll!  

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi söker dig som vill ha ett utvecklande och givande arbete som medicinsk sekreterare. Du kommer få ett omväxlande jobb med möjlighet till utveckling. Vi arbetar ständigt med att förbättra våra arbetssätt och flöden och vi har en god arbetsmiljö i fokus. Hos oss får du en arbetsplats med flera kollegor inom samma yrkesområde med en bra mix av tidigare erfarenheter vilket skapar en bred kompetens vilket utgör en bra grund i både introduktion och utvecklingsarbete.  

Hos oss arbetar du dagtid måndag till fredag, det finns möjlighet till viss flexibilitet vad gäller arbetstider och det finns även möjlighet till att arbeta viss tid på distans.

Om du vill kunna utvecklas i din yrkesroll har du kommit helt rätt!  

Arbetsuppgifter

Inom verksamhet kirurgi har vi länge jobbat med workshifting vilket medfört att arbetet som medicinsk sekreterare i öppenvården är varierande. I din roll ingår bland annat journaldokumentation i Melior, patientbokning och schemaöppning i ELVIS, administration kopplat till multidisciplinära konferenser, diagnoskodning och remissfördelning i Sälma.  

Om dig

För att kunna arbeta som medicinsk sekreterare hos oss måste du ha vårddokumentationsutbildning eller motsvarande läkarsekreterarutbildning. Erfarenhet av att arbeta i Melior och Elvis är meriterande.

Vi tror att du som trivs med att den ena dagen inte är den andra lik kommer att trivas och utvecklas hos oss. Egenskaper som vi värdesätter är initiativförmåga, ansvarstagande och ett gott bemötande. Arbetet kräver att du har en bra organisationsförmåga och att du är bra på att samarbeta med både kollegor inom din egen profession och andra professioner. 

Vid anställning kommer vi att se till personlig lämplighet.  

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3537
Kontakt
  • Enhetschef, Emmy Svensson, 031-3428080
Facklig företrädare
  • Vision, Sonja Oldvén, 0700-822810
Publicerat 2023-05-08
Sista ansökningsdag 2023-06-12

Tillbaka till lediga jobb