Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Beredningsenhet läkemedel

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Om oss

Verksamhet Läkemedel på Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU) består av Klinisk farmakologi respektive Sjukvårdsapoteket SU som inkluderar enheterna för Vårdfarmaci, Läkemedelsförsörjning, Slutenvårdsdos och Beredningsenhet Läkemedel som har verksamhet vid SU/Sahlgrenska och SU/Östra.

Beredningsenhet Läkemedel söker tillverkningsfarmaceuter till SU/Sahlgrenska. Det är totalt tre tjänster varav två är tillsvidareanställningar och ett är ett vikariat för en föräldraledig medarbetare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetsuppgifterna men du får gärna söka annars också.

Arbetsuppgifter

Som tillverkningsfarmaceut består dina arbetsuppgifter i huvudsak av:

  • Extemporetillverkning av cytostatika och andra sterila extemporeberedningar
  • Efterhand tillkommer fler uppgifter som orderhantering och kontrollmoment

Kvalifikationer

Du är legitimerad receptarie med extempore-behörighet alternativt legitimerad apotekare. Vana vid arbetsuppgifterna är starkt meriterande. Du är noggrann, ansvarsfull, och har fokus på patienten. Då vi arbetar med korta ledtider är det också viktigt att du är stresstålig, serviceinriktad och flexibel. Du har god förmåga att uttrycka dig i svenska i tal och skrift. Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna sökande av olika kön och av olika etnicitet. Intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4068
Kontakt
  • Enhetschef Jonas Holmén, 076-6975073
Facklig företrädare
  • SACO, Reza Asadian, 031-3424528,073-0757946
  • Vårdförbundet, Nicklas Modig , 076-9402885
  • Kommunal, Karin Andersson, 070-3928863
  • Vision, Aiste Lindqvist , 072-2250011
Publicerat 2023-05-29
Sista ansökningsdag 2023-06-30

Tillbaka till lediga jobb