Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Beredningsenhet läkemedel

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Verksamhet Läkemedel på Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU) består av Klinisk farmakologi respektive Sjukvårdsapoteket SU som inkluderar enheterna för Vårdfarmaci, Läkemedelsförsörjning, Slutenvårdsdos och Beredningsenhet Läkemedel som har verksamhet vid SU/Sahlgrenska och SU/Östra.

Beredningsenhet Läkemedel söker tillverkningsfarmaceuter till SU/Sahlgrenska. Det är totalt tre tjänster varav två är tillsvidareanställningar och ett är ett vikariat för en föräldraledig medarbetare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetsuppgifterna men du får gärna söka annars också.

Arbetsuppgifter

Som tillverkningsfarmaceut består dina arbetsuppgifter i huvudsak av:

  • Extemporetillverkning av cytostatika och andra sterila extemporeberedningar
  • Efterhand tillkommer fler uppgifter som orderhantering och kontrollmoment

Kvalifikationer

Du är legitimerad receptarie med extempore-behörighet alternativt legitimerad apotekare. Vana vid arbetsuppgifterna är starkt meriterande. Du är noggrann, ansvarsfull, och har fokus på patienten. Då vi arbetar med korta ledtider är det också viktigt att du är stresstålig, serviceinriktad och flexibel. Du har god förmåga att uttrycka dig i svenska i tal och skrift. Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna sökande av olika kön och av olika etnicitet. Intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4068
Kontakt
  • Enhetschef Jonas Holmén, 076-6975073
Facklig företrädare
  • SACO, Reza Asadian, 031-3424528,073-0757946
  • Vårdförbundet, Nicklas Modig , 076-9402885
  • Kommunal, Karin Andersson, 070-3928863
  • Vision, Aiste Lindqvist , 072-2250011
Publicerat 2023-05-29
Sista ansökningsdag 2023-06-30

Tillbaka till lediga jobb