Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU), Område 5, Hud- och könssjukvård

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Verksamhet Hud- och könssjukvård är en del av område 5 vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Här omhändertas alla typer av hud- och könssjukdomar där specialistsjukvård behövs. Inom verksamheten bedrivs utvecklingsprojekt, undervisning och forskning.

Arbetsuppgifter

Som underläkare arbetar du tvärprofessionellt med sjuksköterska, undersköterska, biomedicinsk analytiker, administratör och sekreterare för att ge rätt vård i rätt tid. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av klinisk tjänstgöring på mottagning. Denna innefattar bland annat att planera och handlägga utredning och behandling av inflammatoriska hudsjukdomar, hudtumörer och sexuellt överförda infektioner. Du arbetar självständigt med stöd av erfarna kollegor. I arbetet ingår handledning av läkarstudenter samt deltagande på behandlingskonferenser.
Tjänsten är ett vikariat på 6 månader.

Om dig

Vi söker dig som har svensk läkarlegitimation. Bevis om läkarexamen och svensk läkarlegitimation skall bifogas ansökan. Du har förmåga att självständigt strukturera ditt arbete och vara flexibel utifrån vad situationen kräver. Du ser helheten, har en problemlösande inställning och tycker att det är viktigt med ett välfungerande samarbete i teamet. Du är lyhörd för din omgivning och har patientens behov i fokus. Du är pedagogisk och skicklig på att kommunicera. Vid tillsättning av tjänsten läggs stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3825
Kontakt
  • Mikael Alsterholm, Sektionschef, 031-3429784
Facklig företrädare
  • Zeynep Tjörnvik, Klinikombud SACO, 0737-616744
Publicerat 2023-05-15
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Tillbaka till lediga jobb