Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU), Område 5, Hud- och könssjukvård

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Om oss

Verksamhet Hud- och könssjukvård är en del av område 5 vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Här omhändertas alla typer av hud- och könssjukdomar där specialistsjukvård behövs. Inom verksamheten bedrivs utvecklingsprojekt, undervisning och forskning.

Arbetsuppgifter

Som underläkare arbetar du tvärprofessionellt med sjuksköterska, undersköterska, biomedicinsk analytiker, administratör och sekreterare för att ge rätt vård i rätt tid. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av klinisk tjänstgöring på mottagning. Denna innefattar bland annat att planera och handlägga utredning och behandling av inflammatoriska hudsjukdomar, hudtumörer och sexuellt överförda infektioner. Du arbetar självständigt med stöd av erfarna kollegor. I arbetet ingår handledning av läkarstudenter samt deltagande på behandlingskonferenser.
Tjänsten är ett vikariat på 6 månader.

Om dig

Vi söker dig som har svensk läkarlegitimation. Bevis om läkarexamen och svensk läkarlegitimation skall bifogas ansökan. Du har förmåga att självständigt strukturera ditt arbete och vara flexibel utifrån vad situationen kräver. Du ser helheten, har en problemlösande inställning och tycker att det är viktigt med ett välfungerande samarbete i teamet. Du är lyhörd för din omgivning och har patientens behov i fokus. Du är pedagogisk och skicklig på att kommunicera. Vid tillsättning av tjänsten läggs stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3825
Kontakt
  • Mikael Alsterholm, Sektionschef, 031-3429784
Facklig företrädare
  • Zeynep Tjörnvik, Klinikombud SACO, 0737-616744
Publicerat 2023-05-15
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Tillbaka till lediga jobb