Kungälvs Sjukhus, Psykiatri gemensamt, Psykiatrimottagning Stenungsund

Vill du bli en del av Nya Kungälvs sjukhus – det växande akutsjukhuset med ett varierande sjukdomspanorama som präglas av nära samarbete och korta beslutsvägar? Vi har ett personcentrerat arbetssätt där patienten sätts i fokus och medarbetarna ges en utvecklande och trivsam arbetsmiljö.
Sjukhuset befinner sig i ett spännande utvecklings- och expansionsläge där om- och tillbyggnad pågår för att möta framtidens vårdbehov.
Vårt mål är att ge högsta kvalitet i det medicinska omhändertagandet.

Beskrivning

Psykiatriska kliniken består av allmänpsykiatriska mottagningar, psykosteam, akutteam, vårdavdelningar, behandlingshem och neuropsykiatriskt team. BUP ingår också i kliniken.

Psykiatriska mottagningen Stenungsund/Tjörn är en öppenvårdsenhet med Stenungsunds och Tjörns kommuner som upptagningsområde. Arbetsplatsen ligger i centrala Stenungsund med närhet till havet. Det finns goda kommunikationer med kollektivtrafik och bil, vilket gör det lätt att ta sig hit. Vi är omkring 30 personer som arbetar här.
På mottagningen finns två allmänpsykiatriska team och ett team som arbetar med större tonvikt på psykoser. Tjänsten är förlagd till ett av de allmänpsykiatriska teamen, med läkare, sjuksköterska,  5 psykologer, kurator samt tillgång till sjukgymnast och arbetsterapeut. De huvudsakliga diagnosgrupper som vi arbetar med är depressiva och bipolära tillstånd, personlighetsstörningar, ångestsyndrom, ätstörningar, neuropsykiatriska tillstånd samt patienter med kombinerad psykisk sjukdom och missbruk.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga psykologuppgifter såsom behandling - både individuella kontakter och gruppbehandlingar, utredning samt diagnostisering av vuxna från 18 år.  Arbetet sker i nära samarbete med övriga medlemmar i teamet. I arbetet ingår även handledning och konsultationsuppdrag. 

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog samt relevant erfarenhet. Psykoterapeutlegitimation eller specialistutbildning inom psykologisk behandling eller neuropsykologi är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi söker en person med god samarbetsförmåga och intresse av att utveckla våra arbetsformer. 

Övrigt

Vi begär utdrag ur belastningsregistret på alla som erbjuds anställning på psykiatriska kliniken.

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3828
Kontakt
  • Carl Styvén, enhetschef, 0303-24 11 01 eller 0703-55 30 86
Facklig företrädare
  • Aron Odin, Psykologförbundet, 0303-984 40
Publicerat 2019-06-19
Sista ansökningsdag 2019-08-31

Tilbake til ledige stillinger