Kungälvs Sjukhus, Psykiatri gemensamt, Psykiatrimottagning Stenungsund

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda Specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo specialistsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet. Sjukhusen i väster har en budgetomslutning på cirka 2815 mnkr.

Vill du bli en del av nya Kungälvs sjukhus – det växande akutsjukhuset som präglas av nära samarbete och där medarbetaren är en del av utvecklingen? Vi har ett personcentrerat förhållningssätt i allt vi gör, där patienten är en aktiv part i teamet och medarbetarna ges en utvecklande och trivsam arbetsmiljö.
Sjukhuset befinner sig i ett spännande utvecklings- och expansionsläge där vi bygger helt nytt för att möta framtidens vårdbehov i moderna lokaler, där alla patienter har eget rum. Vårt mål är att ge högsta kvalitet i omhändertagandet av patienten.

Kungälvs sjukhus är en del av Sjukhusen i väster, en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. I förvaltningen ingår också Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus och Frölunda Specialistsjukhus.

Beskrivning

Psykiatriska kliniken består av allmänpsykiatriska mottagningar, psykosteam, akutteam, vårdavdelningar, behandlingshem och neuropsykiatriskt team. BUP ingår också i kliniken.

Psykiatriska mottagningen Stenungsund/Tjörn är en öppenvårdsenhet med Stenungsunds och Tjörns kommuner som upptagningsområde. Arbetsplatsen ligger i centrala Stenungsund med närhet till havet. Det finns goda kommunikationer med kollektivtrafik och bil, vilket gör det lätt att ta sig hit. Vi är omkring 30 personer som arbetar här.
På mottagningen finns två allmänpsykiatriska team och ett team som arbetar med större tonvikt på psykoser. Tjänsten är förlagd till ett av de allmänpsykiatriska teamen, med läkare, sjuksköterska,  5 psykologer, kurator samt tillgång till sjukgymnast och arbetsterapeut. De huvudsakliga diagnosgrupper som vi arbetar med är depressiva och bipolära tillstånd, personlighetsstörningar, ångestsyndrom, ätstörningar, neuropsykiatriska tillstånd samt patienter med kombinerad psykisk sjukdom och missbruk.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga psykologuppgifter såsom behandling - både individuella kontakter och gruppbehandlingar, utredning samt diagnostisering av vuxna från 18 år.  Arbetet sker i nära samarbete med övriga medlemmar i teamet. I arbetet ingår även handledning och konsultationsuppdrag. 

Kvalifikationer

Legitimerad psykolog samt relevant erfarenhet. Psykoterapeutlegitimation eller specialistutbildning inom psykologisk behandling eller neuropsykologi är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi söker en person med god samarbetsförmåga och intresse av att utveckla våra arbetsformer. 

Övrigt

Vi begär utdrag ur belastningsregistret på alla som erbjuds anställning på psykiatriska kliniken.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3828
Kontakt
  • Carl Styvén, enhetschef, 0303-24 11 01 eller 0703-55 30 86
Facklig företrädare
  • Aron Odin, Psykologförbundet, 0303-984 40
Publicerat 2019-06-19
Sista ansökningsdag 2019-08-31

Zurück zu Stellenangeboten