Kungälvs sjukhus, Medicinkliniken, Medicinmottagningen

Vill du bli en del av Nya Kungälvs sjukhus – det växande akutsjukhuset med ett varierande sjukdomspanorama som präglas av nära samarbete och korta beslutsvägar? Vi har ett personcentrerat arbetssätt där patienten sätts i fokus och medarbetarna ges en utvecklande och trivsam arbetsmiljö.
Sjukhuset befinner sig i ett spännande utvecklings- och expansionsläge där om- och tillbyggnad pågår för att möta framtidens vårdbehov.
Vårt mål är att ge högsta kvalitet i det medicinska omhändertagandet.

Beskrivning
Medicinkliniken omfattar specialiteterna kardiologi, diabetologi, endokrinologi, hematologi, gastroenterologi, vårdavdelningar och en mottagning.

Till medicinmottagningen kommer patienter från alla de olika specialiteterna och även på remiss från andra vårdinrättningar.

Du som söker ska vara en person som gillar utmaningar. En arbetsuppgift är att sitta i vår rådgivningstelefon och hjälpa de som ringer med avbokningar/ ombokningar av tider, receptförfrågningar och allt övrigt som våra patienter kan tänkas vilja ha svar på.
Du kommer även att arbeta med kvalitetsregister som framförallt berör våra kardiologpatienter.
Förutom detta kommer arbetet att innehålla flera arbetsuppgifter som förekommer på mottagningen, och till viss del formas efter den kompetens som den sökande är kvalificerad för.
För närvarande är arbetet förlagt till dagtid och arbetstiden är 40h/vecka, men helgtjänstgöring kan komma att ingå i framtiden i samband med nya Kungälvs sjukhus utbyggnad.  

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med flera års yrkesvana.
Har du tidigare arbetat på mottagning eller på en medicinavdelning med hjärtpatienter är detta meriterande. Har du en specialistutbildning som stämmer överens med någon av våra specialiteter är detta också meriterande.

 Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Fast stilling
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7122
Kontakt
  • Birgitha Wiking, vårdenhetschef, 0303-985 16
  • Christina Halldorf, bitr. vårdenhetschef, 0303-980 62
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0303-988 44
Publicerat 2018-11-29
Sista ansökningsdag 2018-12-13

Tilbake til ledige stillinger