Kungälvs sjukhus, Medicinkliniken, Medicinmottagningen

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda Specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo specialistsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet. Sjukhusen i väster har en budgetomslutning på cirka 2815 mnkr.

Vill du bli en del av det nya Kungälvs sjukhus – det växande akutsjukhuset som präglas av nära samarbete och där medarbetaren är en del av utvecklingen? Vi har ett personcentrerat förhållningssätt i allt vi gör, där patienten är en aktiv part i teamet och medarbetarna ges en utvecklande och trivsam arbetsmiljö.
Sjukhuset befinner sig i ett spännande utvecklings- och expansionsläge där vi bygger helt nytt för att möta framtidens vårdbehov i moderna lokaler, där alla patienter har eget rum. Vårt mål är att ge högsta kvalitet i omhändertagandet av patienten.

Kungälvs sjukhus är en del av Sjukhusen i väster, en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. I förvaltningen ingår också Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus och Frölunda Specialistsjukhus.

Beskrivning
Medicinkliniken omfattar specialiteterna kardiologi, diabetologi, endokrinologi, hematologi, gastroenterologi, vårdavdelningar och en mottagning.

Till medicinmottagningen kommer patienter från alla de olika specialiteterna och även på remiss från andra vårdinrättningar.

Du som söker ska vara en person som gillar utmaningar. En arbetsuppgift är att sitta i vår rådgivningstelefon och hjälpa de som ringer med avbokningar/ ombokningar av tider, receptförfrågningar och allt övrigt som våra patienter kan tänkas vilja ha svar på.
Du kommer även att arbeta med kvalitetsregister som framförallt berör våra kardiologpatienter.
Förutom detta kommer arbetet att innehålla flera arbetsuppgifter som förekommer på mottagningen, och till viss del formas efter den kompetens som den sökande är kvalificerad för.
För närvarande är arbetet förlagt till dagtid och arbetstiden är 40h/vecka, men helgtjänstgöring kan komma att ingå i framtiden i samband med nya Kungälvs sjukhus utbyggnad.  

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med flera års yrkesvana.
Har du tidigare arbetat på mottagning eller på en medicinavdelning med hjärtpatienter är detta meriterande. Har du en specialistutbildning som stämmer överens med någon av våra specialiteter är detta också meriterande.

 Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7122
Kontakt
  • Birgitha Wiking, vårdenhetschef, 0303-985 16
  • Christina Halldorf, bitr. vårdenhetschef, 0303-980 62
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0303-988 44
Publicerat 2018-11-29
Sista ansökningsdag 2018-12-13

Retour aux postes vacants