Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 3, An/Op/Iva Mölndal, Operation 4

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Vi på Operation 4 utför olika ingrepp inom handkirurgi. Verksamheten är bred och omväxlande och innefattar allt från dagkirurgi och akuta ingrepp till nationell högspecialiserad sjukvård, ledproteskirurgi, artroskopi, mikrokirurgi med mera. Inom vissa spetsområden är upptagningsområdet hela Sverige och vi opererar alla åldrar, barn som vuxna. Barn som opereras hos oss är från 1 år och 10 kg och uppåt.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som en av hos oss får du nu möjlighet att följa vårdkedjan och få variation i arbetsuppgifterna. Du har din huvudanställning på operation. Vi har 3 operationssalar för Handkirurgi på Mölndals sjukhus. Möjligheten att vara med och vidareutveckla Operation 4.

Inom kliniken har vi kombitjänster som innebär rotation mellan operationsenheterna. Vi har samarbete med athro och trauma verksamheterna på kliniken.

Arbetsuppgifter

Vår verksamhet bedrivs måndag till fredag på dagtid. Röda dagar och helger har vi stängt. Våra lokaler är nyrenoverade och fräscha. Vi erbjuder en individuell introduktion när du börjar hos oss. Dessutom finns möjlighet till både intern och extern utbildning. Som operationssjuksköterska hos oss kommer du att arbeta i en verksamhet som är bred och omväxlande. Vi arbetar i team med andra yrkeskategorier. Arbetet är både utmanande och varierat då vi har ett bra samarbete med ortopedkliniken. 

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom Operation. Erfarenhet av Handkirurgi samt arbetsvana i Melior och Orbit är meriterande. Du är engagerad, lösningsfokuserad, förändringsbenägen, kreativ och tycker flöden och att arbeta i team. Du uppskattar flexibilitet och trivs med varierande arbetsuppgifter. I mötet med patienter och kollegor har du ett öppet, professionellt och empatiskt förhållningssätt.

Du kommer få möjlighet att påverka utformningen av en nytänkande produktiv operationsavdelning. Handkirurgkliniken har 3 operations-salar med ett pre/postop patient omhändertagande.

Varmt välkommen med din ansökan

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2200
Kontakt
  • Linda Bergstrand, VEC Operation 4 , 031-3431314
Facklig företrädare
  • Jenny Almung , jenny.almung@vgregion.se
Publicerat 2023-03-15
Sista ansökningsdag 2023-04-07

Tillbaka till lediga jobb