Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 3, An/Op/Iva Mölndal, Operation 4

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Om oss

Vi på Operation 4 utför olika ingrepp inom handkirurgi. Verksamheten är bred och omväxlande och innefattar allt från dagkirurgi och akuta ingrepp till nationell högspecialiserad sjukvård, ledproteskirurgi, artroskopi, mikrokirurgi med mera. Inom vissa spetsområden är upptagningsområdet hela Sverige och vi opererar alla åldrar, barn som vuxna. Barn som opereras hos oss är från 1 år och 10 kg och uppåt.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som en av hos oss får du nu möjlighet att följa vårdkedjan och få variation i arbetsuppgifterna. Du har din huvudanställning på operation. Vi har 3 operationssalar för Handkirurgi på Mölndals sjukhus. Möjligheten att vara med och vidareutveckla Operation 4.

Inom kliniken har vi kombitjänster som innebär rotation mellan operationsenheterna. Vi har samarbete med athro och trauma verksamheterna på kliniken.

Arbetsuppgifter

Vår verksamhet bedrivs måndag till fredag på dagtid. Röda dagar och helger har vi stängt. Våra lokaler är nyrenoverade och fräscha. Vi erbjuder en individuell introduktion när du börjar hos oss. Dessutom finns möjlighet till både intern och extern utbildning. Som operationssjuksköterska hos oss kommer du att arbeta i en verksamhet som är bred och omväxlande. Vi arbetar i team med andra yrkeskategorier. Arbetet är både utmanande och varierat då vi har ett bra samarbete med ortopedkliniken. 

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom Operation. Erfarenhet av Handkirurgi samt arbetsvana i Melior och Orbit är meriterande. Du är engagerad, lösningsfokuserad, förändringsbenägen, kreativ och tycker flöden och att arbeta i team. Du uppskattar flexibilitet och trivs med varierande arbetsuppgifter. I mötet med patienter och kollegor har du ett öppet, professionellt och empatiskt förhållningssätt.

Du kommer få möjlighet att påverka utformningen av en nytänkande produktiv operationsavdelning. Handkirurgkliniken har 3 operations-salar med ett pre/postop patient omhändertagande.

Varmt välkommen med din ansökan

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2200
Kontakt
  • Linda Bergstrand, VEC Operation 4 , 031-3431314
Facklig företrädare
  • Jenny Almung , jenny.almung@vgregion.se
Publicerat 2023-03-15
Sista ansökningsdag 2023-04-07

Tillbaka till lediga jobb