Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Kirurgi Östra, Kirurgmottagning 2 Östra

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

På Kirurgimottagning 2 gör vi dagligen skillnad för patienter med övregastrointestinala sjukdomar och obesitas. Vi vill bli fler och välkomnar nu en ny kollega till vårt team!

Kirurgimottagning 2 är en poliklinisk specialistmottagning med regionalt uppdrag. Vi arbetar personcentrerat och i team sjuksköterskor, läkare, dietister, psykolog och medicinska sekreterare tillsammans. Vi arbetar ständigt med utveckling och förbättring både i det vardagliga arbetet och i klinik-, sjukhus- och regionövergripande projekt, självklart alltid med patienten i fokus!

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi vill att du ska känna dig trygg i arbetet och därför anpassar vi introduktionen efter vad du kan sedan innan. Vi stöttar varandra och vill att det ska kännas naturligt att komma med frågor. Hos oss ges du goda möjligheter till kontinuerlig utveckling. Vi kan erbjuda dig exempelvis specialistutbildning i kirurgi. Du erbjuds ett omväxlande och roligt arbete!

Hur ser arbetsuppgifterna ut?

Som sjuksköterska hos oss ansvarar du för all uppföljning inom normalförloppet vid obesitaskirurgi. Du har egen mottagning och ger råd digitalt och via telefon. Du kommer även att skriva in och ta hand om patienter inför elektiv kirurgi på vår preop- och operationsmottagning. Som sjuksköterska är du ett viktigt stöd och får möjlighet att följa dina patienter över tid.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom kirurgi. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med obesitas- och/eller övre gastro patienter eller har erfarenhet av mottagningsarbete.

Vi tror att du tycker om att arbeta självständigt såväl som i team. Du vill bidra till ett gott samarbete och har ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du är engagerad, noggrann och trygg i dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4217
Kontakt
  • Enhetschef, Elaine Sandén, 072-2073371
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Susanne Reuterberg, 076-1274544
Publicerat 2023-06-05
Sista ansökningsdag 2023-07-09

Tillbaka till lediga jobb