Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Kirurgi Östra, Kirurgmottagning 2 Östra

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

På Kirurgimottagning 2 gör vi dagligen skillnad för patienter med övregastrointestinala sjukdomar och obesitas. Vi vill bli fler och välkomnar nu en ny kollega till vårt team!

Kirurgimottagning 2 är en poliklinisk specialistmottagning med regionalt uppdrag. Vi arbetar personcentrerat och i team sjuksköterskor, läkare, dietister, psykolog och medicinska sekreterare tillsammans. Vi arbetar ständigt med utveckling och förbättring både i det vardagliga arbetet och i klinik-, sjukhus- och regionövergripande projekt, självklart alltid med patienten i fokus!

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi vill att du ska känna dig trygg i arbetet och därför anpassar vi introduktionen efter vad du kan sedan innan. Vi stöttar varandra och vill att det ska kännas naturligt att komma med frågor. Hos oss ges du goda möjligheter till kontinuerlig utveckling. Vi kan erbjuda dig exempelvis specialistutbildning i kirurgi. Du erbjuds ett omväxlande och roligt arbete!

Hur ser arbetsuppgifterna ut?

Som sjuksköterska hos oss ansvarar du för all uppföljning inom normalförloppet vid obesitaskirurgi. Du har egen mottagning och ger råd digitalt och via telefon. Du kommer även att skriva in och ta hand om patienter inför elektiv kirurgi på vår preop- och operationsmottagning. Som sjuksköterska är du ett viktigt stöd och får möjlighet att följa dina patienter över tid.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom kirurgi. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med obesitas- och/eller övre gastro patienter eller har erfarenhet av mottagningsarbete.

Vi tror att du tycker om att arbeta självständigt såväl som i team. Du vill bidra till ett gott samarbete och har ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du är engagerad, noggrann och trygg i dig själv.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4217
Kontakt
  • Enhetschef, Elaine Sandén, 072-2073371
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Susanne Reuterberg, 076-1274544
Publicerat 2023-06-05
Sista ansökningsdag 2023-07-09

Tillbaka till lediga jobb