Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Regionalt Obesitascentrum

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Beskrivning av verksamheten:

Obesitasmottagningen utreder och behandlar patienter med fetma från hela Västra Götalandsregionen. Vi samarbetar med teamet för obesitaskirurgi och tillsammans utgör vi Obesitascentrum vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

Arbetsuppgifter:

Samordna patienter i Västra Götalandsregionen (VGR) som remitterats för obesitasvård genom att utifrån journalgranskning ta fram underlag på de patienter som önskar kirurgisk behandling. Att leda en multidisciplinär board där beslut tas om obesitaskirurgi, administrera en regional väntelista och fördela patienter till de opererande enheter i regionen. Arbetet som koordinator innebär patientkontakt via telefon och den avslutas när patienterna överremitterats till de kirurgiska enheterna. Koordinatorn är också delaktig i arbetet med både digital och fysisk patientinformation gällande obesitas och dess behandlingsformer.

Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med flera års erfarenhet inom yrket. Tidigare arbete som koordinator inom operationsverksamhet samt erfarenhet från kirurgisk alternativt medicinsk obesitasverksamhet är meriterande.

Då arbetet som koordinator innebär många kontakter, både internt/externt samt med patienter, söker vi dig som är utåtriktad och serviceminded. Arbetet ställer även krav på stor självständighet och god administrativ förmåga. Har du kunskap om vårdgarantin, är det meriterande.

Vi kommer intervjua löpande under annonseringstiden så välkommen med din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/3679
Kontakt
  • TF, verksamhetschef Therese Thorsson, 070- 082 48 25
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Christina Karlsson, 031 -342 11 41
Publicerat 2021-06-03
Sista ansökningsdag 2021-06-22

Tillbaka till lediga jobb