Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Regionalt Obesitascentrum

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Beskrivning av verksamheten:

Obesitasmottagningen utreder och behandlar patienter med fetma från hela Västra Götalandsregionen. Vi samarbetar med teamet för obesitaskirurgi och tillsammans utgör vi Obesitascentrum vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

Arbetsuppgifter:

Samordna patienter i Västra Götalandsregionen (VGR) som remitterats för obesitasvård genom att utifrån journalgranskning ta fram underlag på de patienter som önskar kirurgisk behandling. Att leda en multidisciplinär board där beslut tas om obesitaskirurgi, administrera en regional väntelista och fördela patienter till de opererande enheter i regionen. Arbetet som koordinator innebär patientkontakt via telefon och den avslutas när patienterna överremitterats till de kirurgiska enheterna. Koordinatorn är också delaktig i arbetet med både digital och fysisk patientinformation gällande obesitas och dess behandlingsformer.

Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med flera års erfarenhet inom yrket. Tidigare arbete som koordinator inom operationsverksamhet samt erfarenhet från kirurgisk alternativt medicinsk obesitasverksamhet är meriterande.

Då arbetet som koordinator innebär många kontakter, både internt/externt samt med patienter, söker vi dig som är utåtriktad och serviceminded. Arbetet ställer även krav på stor självständighet och god administrativ förmåga. Har du kunskap om vårdgarantin, är det meriterande.

Vi kommer intervjua löpande under annonseringstiden så välkommen med din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/3679
Kontakt
  • TF, verksamhetschef Therese Thorsson, 070- 082 48 25
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Christina Karlsson, 031 -342 11 41
Publicerat 2021-06-03
Sista ansökningsdag 2021-06-22

Tillbaka till lediga jobb