Sjukhusen i väster, Geriatrik, neurologi och rehab, Kungälvs sjukhus

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda Specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo specialistsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet. Sjukhusen i väster har en budgetomslutning på cirka 2815 mnkr.

Beskrivning
Verksamhetsområde Geriatrik, neurologi och rehabilitering består av sammanlagt 18 enheter utspridda på de fyra sjukhustomterna. Ledningsgruppen består av 1 verksamhetschef, 11 enhetschefer samt verksamhetsutvecklare, controller och HR-specialist.

Arbetsuppgifter

 Arbetet som verksamhetsassistent är ett omväxlande arbete där du har en samordnande roll. Du kommer att ha ett nära samarbete med, och vara ett administrativt stöd, åt såväl verksamhetschefen som övriga i verksamhetens ledningsgrupp. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a.:

  • att självständigt handlägga ärenden på uppdrag av verksamhetschefen
  • att vara sekreterare i ledningsgrupp, lokal samverkansgrupp och andra möten inom verksamhetsområdet
  • att bistå verksamhetschefen med underlag för utredningar, rapporter och statistik samt presentationsmaterial, fakturahantering och personaladministration
  • att vara verksamhetsområdets arkivredogörare där hantering av diariet, svara på frågor kring dokumenthantering och områdets huvudhandledare i SOFIA/SharePoint ingår
  • att fortsätta bygga upp och uppdatera verksamhetens intranät
  • att bistå verksamhetsutvecklare och övriga ledningsgruppen med administrativa uppgifter

Det pågår en omorganisation där förtydligande av verksamhetsassistentens funktion ingår, arbetsuppgifterna kan därför förändras över tid.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning med administrativ inriktning eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du ska ha erfarenhet av administrativt arbete, gärna från offentlig verksamhet. Du är van datoranvändare med erfarenhet av olika system och applikationer som tex personaladministrativa systemet Heroma och fakturasystemet Raindance/Marknadsplatsen, gärna även diariesystemet Public 360 och SharePoint och har grundläggande kunskaper om allmänna handlingar.

För att passa i rollen tror vi att du har förmåga att se helheten och är van att arbeta självständigt. Du är strukturerad och har god organisatorisk förmåga samt är van att arbeta serviceinriktat. Du kan planera i förväg samtidigt som du kan tänka om och hitta andra lösningar när det behövs. Du har en god IT-vana. Det är viktigt att du trivs med att ha mycket kontakter och kan ge ett gott bemötande.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper, där god kommunikation, samarbetsförmåga och flexibilitet är viktiga inslag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2370
Kontakt
  • Ulrika Milusic Jonsson, verksamhetschef, 0700-20 77 05
Facklig företrädare
  • Gunilla Allestad, Vision, 0303-984 97, 0303-985 55
Publicerat 2021-04-13
Sista ansökningsdag 2021-05-02

Takaisin avoimiin työpaikkoihin