Kungälvs Sjukhus, Kirurg- och ortopedkliniken

Vill du bli en del av Nya Kungälvs sjukhus – det växande akutsjukhuset med ett varierande sjukdomspanorama som präglas av nära samarbete och korta beslutsvägar? Vi har ett personcentrerat arbetssätt där patienten sätts i fokus och medarbetarna ges en utvecklande och trivsam arbetsmiljö.
Sjukhuset befinner sig i ett spännande utvecklings- och expansionsläge där om- och tillbyggnad pågår för att möta framtidens vårdbehov.
Vårt mål är att ge högsta kvalitet i det medicinska omhändertagandet.

Beskrivning

Kirurg- och ortopedkliniken omfattar tre vårdavdelningar, en mottagnings- och dagvårdsenhet samt urologisk och gynekologisk verksamhet. Kliniken handlägger akuta och planerade patienter i öppen- och slutenvård inom kirurgi, urologi och ortopedi, samt öppenvård inom gynekologi. Vi är ca 250 anställda, varav ca 60 läkare inklusive ST och AT. Kliniken har ett stort utbildningsuppdrag omfattande både ST- och AT-läkare. Samtidigt befinner vi oss på kirurgisidan i en generationsväxlingsfas och vi behöver förstärka kompetensen med en överläkare med erfarenhet av bakjourarbete.

Kirurgsektionen disponerar ca 40 vårdplatser. Den planerade verksamheten är inriktad mot allmänkirurgiska tillstånd (endoskopi inkl. ERCP, endokrin halskirurgi, gallkirurgi, ljumsk- och bukväggsbråck, benign och malign kolonkirurgi, benigna anorektala tillstånd, varicerbehandling inkl. RF) som inte kräver handläggning inom regionsjukvård. För närvarande pågår riktade satsningar på bland annat laparoskopisk bråck- och kolonkirurgi samt endovenös varicerbehandling. Vi förväntar genom samverkan med närliggande specialistsjukhus en ökad volym av flera diagnosgrupper. En betydande del av verksamheten är av akut karaktär då Kungälvs sjukhus har en dygnet runt-öppen akutmottagning och utgör traumamottagande sjukhus för närområdet.

Kvalifikationer

Specialist i kirurgi med bakjourskompetens. Endoskopisk och laparoskopisk vana. Handledarutbildning är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer kan förekomma löpande under ansökningstiden så ansök redan idag.

Anställningsform Vakituinen
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/3479
Kontakt
  • Helena Edebo, verksamhetschef, 0303-981 53
  • Anna-Karin Forsell, Läkarchef, anna-karin.forsell@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Helena Hellström, Läkarförbundet, 0303-98027
Publicerat 2018-06-04
Sista ansökningsdag 2018-08-12

Takaisin avoimiin työpaikkoihin