Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Psykosmottagning Hisingen

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Om oss

Inom Psykiatri Psykos finns all psykosvård för hela Göteborg med kranskommuner samlad. Slutenvård, mellanvårdsformer samt öppenvård finns inom verksamhetsområdet. Vi ger en kunskapsbaserad vård med fokus på hög patientsäkerhet. Inom forskning, utbildning och utveckling arbetar vi i nära samarbete med Sahlgrenska akademin vid Göteborgs Universitet.

Psykosmottagning Hisingen är en öppenvårdsenhet som har Hisingen och Öckerö kommun som upptagningsområde. Vi tar emot patienter med psykosproblematik med varierande funktionsnivå. Vi arbetar utifrån Nationella Riktlinjer, Vård-och insatsprogrammet och vårdmodellen R-ACT (resursgrupps-ACT). Med utgångspunkt från patientens individuella behov är mottagningens målsättning att genom tillgänglighet, flexibilitet och ett nära samarbete med patientens nätverk, såväl professionella som icke-professionella, stödja patienten i det dagliga livet.

På enheten finns specialistläkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, kuratorer, psykologer, skötare, fysioterapeut, hälsopedagog och sekreterare. 

Arbetsuppgifter

Som psykolog gör du neuropsykologiska utredningar, står för behandlingsinsatser individuellt och i grupp och bidrar med din psykologiska kompetens i teamet. Samordning är en viktig del i arbetet. Vi arbetar i team för att kunna tillgodose patientens individuella behov.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och har tidigare erfarenhet av psykiatriskt arbete. Erfarenhet av neuropsykologiska utredningar och/eller KBT-utbildning och erfarenhet av arbete enligt R-ACT ses som meriterande. Du har intresse av psykiatriskt arbete, såväl behandling som neuropsykologiskt arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet från behandlingsarbete utifrån KBT-metodik. Som person är du engagerad, ambitiös, ansvarstagande, flexibel och trivas med att arbeta i team samtidigt som du har förmåga att planera att driva ditt arbete på ett självständigt sätt. Du bör stimuleras av att arbeta med komplexa frågor. Vi hoppas att du vill vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2491
Kontakt
  • Enhetschef, Maria Persson, 0707-808888
Facklig företrädare
  • Psykologförbundet, Eva Björklund, 031-616300
Publicerat 2023-03-24
Sista ansökningsdag 2023-04-07

Tillbaka till lediga jobb