Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Psykosmottagning Hisingen

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Inom Psykiatri Psykos finns all psykosvård för hela Göteborg med kranskommuner samlad. Slutenvård, mellanvårdsformer samt öppenvård finns inom verksamhetsområdet. Vi ger en kunskapsbaserad vård med fokus på hög patientsäkerhet. Inom forskning, utbildning och utveckling arbetar vi i nära samarbete med Sahlgrenska akademin vid Göteborgs Universitet.

Psykosmottagning Hisingen är en öppenvårdsenhet som har Hisingen och Öckerö kommun som upptagningsområde. Vi tar emot patienter med psykosproblematik med varierande funktionsnivå. Vi arbetar utifrån Nationella Riktlinjer, Vård-och insatsprogrammet och vårdmodellen R-ACT (resursgrupps-ACT). Med utgångspunkt från patientens individuella behov är mottagningens målsättning att genom tillgänglighet, flexibilitet och ett nära samarbete med patientens nätverk, såväl professionella som icke-professionella, stödja patienten i det dagliga livet.

På enheten finns specialistläkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, kuratorer, psykologer, skötare, fysioterapeut, hälsopedagog och sekreterare. 

Arbetsuppgifter

Som psykolog gör du neuropsykologiska utredningar, står för behandlingsinsatser individuellt och i grupp och bidrar med din psykologiska kompetens i teamet. Samordning är en viktig del i arbetet. Vi arbetar i team för att kunna tillgodose patientens individuella behov.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och har tidigare erfarenhet av psykiatriskt arbete. Erfarenhet av neuropsykologiska utredningar och/eller KBT-utbildning och erfarenhet av arbete enligt R-ACT ses som meriterande. Du har intresse av psykiatriskt arbete, såväl behandling som neuropsykologiskt arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet från behandlingsarbete utifrån KBT-metodik. Som person är du engagerad, ambitiös, ansvarstagande, flexibel och trivas med att arbeta i team samtidigt som du har förmåga att planera att driva ditt arbete på ett självständigt sätt. Du bör stimuleras av att arbeta med komplexa frågor. Vi hoppas att du vill vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2491
Kontakt
  • Enhetschef, Maria Persson, 0707-808888
Facklig företrädare
  • Psykologförbundet, Eva Björklund, 031-616300
Publicerat 2023-03-24
Sista ansökningsdag 2023-04-07

Tilbage til Ledige stillinger