Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU), Kvinnosjukvården, Obstetrik

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vad sägs om att tillbringa sommaren på västkusten i år?

Vi söker nu sommarvikarierande barnmorskor inom Kvinnosjukvården, Obstetrik. Som barnmorska inom obstetrik kan du jobba inom förlossning, BB och/eller vår antenatalenhet. Vad är just du intresserad av? Kanske ser du denna sommar som en möjlighet att få inblick i nya områden? Vi ska göra vårt bästa för att tillgodose dina önskemål när det gäller placering!

Som legitimerad barnmorska inom obstetrik arbetar du i en tempofylld och lärorik miljö där du leder och ansvarar för arbetet under förlossningen liksom för vården av mor och barn under BB-tiden. Du arbetar i tät kontakt med obstetriker, sektionsledare och barnsköterska/undersköterska med att stödja kvinnan. För dig som varit borta från förlossningsvården länge, men är nyfiken att komma tillbaka, kan vi erbjuda en individualiserad bredvidgång. Som barnmorska på vår antenatalenhet arbetar du med omvårdnad, undersökning och behandling av gravida och förlösta patienter.

Hos oss står ett gott patientbemötande alltid i fokus!

Vi söker barnmorskor som är strukturerade, kan ta egna initiativ och är skickliga på att organisera sitt arbete. Som barnmorska kan du ta en ledande roll när situationen kräver det och är duktig på att kommunicera i mötet med patienter och anhöriga.

Är du barnmorska och tycker att detta låter intressant? Rekrytering sker fortlöpande så vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi är nyfikna på Dig!

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Sysselsättningsgrad Varierande
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2016/1424
Kontakt
  • Vårdenhetschef Antenatalenheten, Kristin Andersson, 031-343 63 61
  • Samordnare för bemanning Obstetriken, Pia Pauli, 031-343 66 50
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Carina Dereus, 0700-82 40 16
Publicerat 2016-03-03
Sista ansökningsdag 2016-06-30

Tillbaka till lediga jobb