Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Beskrivning
Psykiatriska öppenvårdsmottagningen i Vårgårda ingår i Södra Älvsborgs Sjukhus, Vuxenpsykiatriska kliniken. Mottagningen är belägen i Vårgårda och betjänar upptagningsområdet Vårgårda och Herrljunga kommuner med cirka 20 000 invånare. Det är bra tågförbindelser mellan Göteborg och Vårgårda med 1-2 minuters gångavstånd till mottagningen.
På mottagningen arbetar sjuksköterskor, socionom, psykiater, skötare, psykologer, sekreterare, arbetsterapeut, sjukgymnast och vårdenhetschef. Verksamheten är väl utbyggd och kännetecknas av en väl fungerande teampsykiatri. Vi har ett gott arbetsklimat, är måna om varandra och sätter stort värde på humor.

Arbetsuppgifter
Samtalsbehandling, telefonrådgivning, läkemedelsuppföljning, medicinmottagning, provtagning samt samverkan med vårdgrannar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i psykiatri eller yrkeserfarenhet som bedöms likvärdig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, att du är ansvarstagande och har god samarbetsförmåga.

Övrigt
Vi värnar om allas trygghet och begär utdrag ur belastnings- och misstankeregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.
Bifoga giltig yrkeslegitimation med din ansökan.


Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Vårgårda
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2015/4334
Kontakt
  • Kajsa Murro, Vårdenhetschef, 0703-60 75 79
Facklig företrädare
  • Ulla Borgare Andersson, Vårdförbundet, 033-616 35 52
Publicerat 2015-09-07
Sista ansökningsdag 2015-10-10

Tillbaka till lediga jobb