NU-sjukvården, Område III, Nära Specialiserad Vård Dalsland

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Beskrivning
Närsjukhusen i Strömstad, Lysekil och Bäckefors ingår sedan 1 november 2022 i NU-sjukvården. På närsjukhusen bedrivs nära specialiserad vård inom följande medicinska specialiteter:

  • Barn- och ungdomsmedicin
  • Dietist Gynekologi
  • Hud inklusive ljusbehandling
  • Kardiologi (hjärta)
  • Öron-Näsa- Hals, inklusive logopedi
  • Ögon – barn och vuxna

Du kommer till en verksamhet med väl inarbetade kollegor och en god arbetsgemenskap. I teamen arbetar en rad olika yrkeskategorier.

Arbetsuppgifter
Som logoped arbetar du med mottagningsverksamhet. I uppdraget ingår utredning och behandling. Även samverkan med andra professioner på specialist-mottagningarna, vårdgivare på annan vårdnivå samt inom kommun är aktuellt.

I verksamheten finns 3 logopeder med huvudansvar för ett sjukhus vardera och viss mottagningsverksamhet på övriga 2 sjukhus. 

Kvalifikationer
Du är legitimerad logoped. Vi söker dig som kan arbeta självständigt samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra. Du kan ta stort ansvar och har förmåga att driva logopediska frågor i det sammanhang där du verkar. Tidigare erfarenhet av logopediskt arbete är önskvärt.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Övrigt
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Strömstad
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2364
Kontakt
  • Susanna Hillman, Enhetschef, 010-1673717
Facklig företrädare
  • SLOF Västra Götaland, vxl.010-4350000
Publicerat 2024-05-15
Sista ansökningsdag 2024-05-29

Tillbaka till lediga jobb