NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Beskrivning

En av våra sjuksköterskor har valt att gå vidare till en ny anställning inom kliniken. Med anledning av det har vi behov av att rekrytera en ny sjuksköterska och medarbetare till vår mottagning. Vår ambition är att erbjuda och skapa förutsättningar för stimulerande, spännande och intressant arbete med goda utvecklingsmöjligheter. 

Psykiatriska öppenvårdsmottagningen ses som basen i den specialistpsykiatriska verksamheten där målet är att, så långt som möjligt, utreda, diagnostisera, behandla och rehabilitera i patientens närmiljö. Målgruppen är i första hand personer som har behov av psykiatrisk specialistvård för exempelvis svår depression, bipolär sjukdom, svår personlighetsstörning, svåra ångesttillstånd, samsjuklighet dvs psykisk störning/sjukdom med samtidigt missbruk/beroende samt utredning och behandling av ADHD. 

Du kommer till en mottagning med väl inarbetade kollegor och en god arbetsgemenskap. Vi är ca 40 personer uppdelade i två behandlingsteam, bestående av läkare, psykologer, kuratorer, sjuksköterskor, skötare och teamsekreterare.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara en del av ett av vårt team. Som sjuksköterska hos oss kommer dina arbetsuppgifter bland annat att bestå av omvårdnads- och behandlingsarbete i form av medicinuppföljning, bedömningssamtal, telefonrådgivning, stöd- och samtalsterapier, samverkan med andra vårdgivare, vårdplaneringar och vårddokumentation samt andra förkommande arbetsuppgifter som sjuksköterska på en psykiatrisk öppenvårdsmottagning. Arbetet innebär såväl planerat som oplanerat arbete samt enskilt arbete och arbete i grupp.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i psykiatri, gärna med erfarenhet från psykiatrisk verksamhet samt stort intresse för och god kunskap i psykiatri. Arbetet kräver att du har en personlig mognad, har vana och tycker om att arbeta självständigt och att snabbt kunna ta egna beslut. Du bör vara stresstålig och kunna klara av ett högt arbetstempo med ”många bollar i luften”. Vi förutsätter att du är strukturerad, tydlig, ordningsam och flexibel samt har en vilja och intresse av att arbeta och ingå i ett team. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter egenskaper såsom flexibilitet och god social kompetens där humor, framåtanda och positivt tänkande är en klar merit. Utbildning i KBT och DBT är meriterande.

Övrigt

Dagtjänstgöring. Intervjuer kommer att göras fortlöpande under ansökningstiden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2015/3206
Kontakt
  • Vårdenhetschef Aase Eriksson, tfn 010-435 63 91
  • Bitr. vårdenhetschef Eva-Britt Willborg, tfn 010-435 63 92
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Anna Aldeborg, tfn 010-435 69 54
Publicerat 2015-06-16
Sista ansökningsdag 2015-06-30

Tillbaka till lediga jobb