Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Beskrivning

Psykiatriska öppenvårdsmottagningen i Alingsås är en del av Vuxenpsykiatrin vid Södra Älvsborgs Sjukhus. Alingsås kommun har genom sitt läge mycket goda kommunikationsmöjligheter med till exempel Göteborg.
På mottagningen arbetar sjuksköterska, socionomer, psykiater, skötare, psykologer, sekreterare, arbetsterapeut, sjukgymnast och vårdenhetschef.

Arbetsuppgifter

Verksamheten är väl utbyggd och kännetecknas av ett socialpsykiatriskt arbetssätt och ett väl fungerande psykiatriteam. Exempel på arbetsuppgifter är telefonrådgivning, samtalsbehandling, uppföljning av medicinering, läkemedelshantering, provtagning, vårdplaneringar och övrig samverkan med vårdgrannar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är vidareutbildad psykiatrisjuksköterska eller intresserad av området psykiatri och som tycker det är stimulerande och roligt att arbeta i team.

Övrigt

Vikariat, heltid t.om 2015-12-31 med möjlighet till förlängning.

Vi värnar om allas trygghet och begär utdrag ur Belastnings- och misstankeregistret på dem som erbjuds anställning hos oss.

Bifoga giltig yrkeslegitimation i din ansökan.

Välkommen med din ansökan!Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Alingsås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2015/2871
Kontakt
  • Vårdenhetschef Sonny Johansson 0322-22 66 44
Facklig företrädare
  • Vårdförbundetr Rose-Marie Johansson , 0322-22 66 90
Publicerat 2015-05-28
Sista ansökningsdag 2015-06-21

Tillbaka till lediga jobb