Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset tillämpar vi ett femårigt chefsförordnande med tillsvidareanställning inom grundprofessionen.

Förlossning/BB i Mölndal har cirka 4 000 förlossningar varje år. Det finns två BB avdelningar samt en öppenvårdsmottagning, amningsmottagning och en mottagning för kvinnor med ett ökat behov av stöd inför förlossningen. Du kommer att vara delaktig i att skapa en ny enhet med inriktning på det normala födandet.

Arbetsuppgifter

Du kommer i nära samarbete med vårdenhetschefer, 3 vårdenhetsöverläkare och sektionschefer inom obstetriken att ta ett gemensamt ansvar för helheten inom obstetriken. Du ansvarar lokalt för din avdelnings drift, ekonomi, personal samt arbetsmiljö.

Du ingår i ledningen för verksamhetsområdet och rapporterar till verksamhetschefen. Du kommer tillsammans med en lokal ledningsstruktur ansvara för cirka 100 medarbetare bestående av barnmorskor, undersköterskor och ekonomibiträden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med chefserfarenhet - gärna från slutenvården där det vårdas patienter alla timmar på dygnet. Vi ser det också som meriterande om du har gått en chefs- och ledarskapsutbildning samt om du har erfarenhet från forskning och utveckling samt kvalitetsarbete.

Som person har d
u ett tydligt mål- och resultatfokus, planerar, organiserar och slutför dina åtaganden.

Du är genuint intresserad av att stödja och leda andra. Du är tydlig och har förmåga att fånga omgivningens uppmärksamhet och för fram ditt budskap på ett övertygande sätt. Din profil är relationsorienterad i det att du har ett naturligt sätt som främjar kontakter och samarbete. Du föredrar att arbeta i team och tillbringar tid ute i verksamheten där ditt fokus är processer och arbetssätt. Som chef är du ett föredöme för dina medarbetare och lojal gentemot din arbetsgivare.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2015/2307
Kontakt
  • Verksamhetschef, Henrik Almgren, 031- 343 41 68
Facklig företrädare
  • Kommunal Christina Nilsson 031-343 15 97,, SACO Jennifer Campbell 031-342 92 17,
  • Vision Christina Lilja Ingvarsson 0722-04 20 37,, Vårdförbundet Carina Deréus 0700-82 40 16
Publicerat 2015-04-28
Sista ansökningsdag 2015-05-18

Tillbaka till lediga jobb