Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vårdcentralen Partille är en stor vårdcentral med ca 16000 listade patienter. Vårdcentralen ligger på Kyrktorget i centrala Partille.

Om arbetet

Vi erbjuder ett flexibelt och stimulerande arbete. Huvudsakliga arbetsuppgifter som distriktssköterska med mottagningsarbete och telefonrådgivning.

Dina arbetsuppgifter omfattas av telefonrådgivning, akuta/ planerade besök, vi gör även hembesök. Självklart arbetar vi med ständigt förbättringsarbete, du skall vara öppen för detta och se möjligheter istället för hinder. Handledning av studenter ingår också i arbetsuppgifterna.

Om dig

Vi söker nu dig som är distriktssköterska. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och ett flexibel förhållningssätt. Vi vill att du är duktig på att planera och organisera ditt arbete samt prioritera i akuta situationer. Du sätter alltid patienten i fokus, är positiv och social samt bidrar till ett gott arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med diabetespatienter eller är vidareutbildad är det meriterande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Partille
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2015/1395
Kontakt
  • Bitr Vårdcentralchef Karin Lindblad, tfn 010 - 473 33 18
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Therese de Don, tfn 0700-823646
Publicerat 2015-04-07
Sista ansökningsdag 2015-04-28

Tillbaka till lediga jobb