Sjukhusen i väster, Geriatrik, neurologi och rehab, Fysioterapi, Kungälv

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Frölunda specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo närsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Arbetsuppgifter
Vi söker två fysioterapeuter/sjukgymnaster till vår kreativa fysioterapigrupp, nu när två av fysioterapeuterna ska gå på föräldraledighet.

Vi söker dig som vill arbeta med strokepatienter i det akuta skedet på vår strokeenhet, men också med den fortsatta rehabiliteringen i hemmet. På avdelningen ingår våra fysioterapeuter i teamet. En stor del av patienterna fortsätter rehabiliteringen med stöd av vårt stroke hemrehab team. I teamet ingår förutom fysioterapeuter, arbetsterapeuter, logopeder, sjuksköterska och kurator samt läkare som finns att tillgå.

Du som söker kan vara intresserad av att arbeta på strokeenheten, i stroke hemrehab eller en kombination av båda.

Fysioterapeuterna inom stroke har tid avsatt för att jobba med utveckling av sitt arbete. Vi har också ett forum för utveckling av det tvärprofessionella teamarbetet.

Beskrivning
Du kommer att tillhöra fysioterapigruppen. Fysioterapeuterna arbetar med inriktning mot kirurgi, ortopedi, medicin, stroke, intensivvård och på akutmottagningen, även viss öppenvård förekommer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Du har lätt för att samarbeta, har ett empatiskt förhållningssätt och jobbar personcentrerat. För oss är det viktigt att du har ett intresse av stroke och en vilja att utvecklas inom området. Erfarenhet och vidareutbildning är meriterande.

B-körkort är ett krav för att kunna arbeta i stroke hemrehab.

Om tjänsterna
Vikariat 2023-04-01 – 2024-08-31 eller efter överenskommelse, med möjlighet till förlängning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2024-08-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/541
Kontakt
  • Amanda Orlinis Widell, enhetshcef, 0735-898460
Facklig företrädare
  • Abdol Vazae, Fysioterapeuterna, abdolghafour.vazae@vgregion.se
Publicerat 2023-01-25
Sista ansökningsdag 2023-02-08

Tillbaka till lediga jobb