Regionhälsan Agnes mottagning för gravida och förlösta

Vill du vara med att starta upp och driva utvecklingsarbetet för en nystartad mottagning för gravida och förlösta, i kombination med arbete i din grundprofession? Sök till oss!

Om oss

Regionhälsan har fått ett nytt uppdrag att driva en verksamhet för gravida och förlösta med möjlighet till bokade tider inom kort varsel. Vår mottagning kommer att ta emot patienter som kan behandlas i öppenvården, där sjukhusets resurser inte krävs. Verksamheten kommer att startas upp och drivas i tätt samarbete med obstetriken på SU, där ett operativt samarbete mellan sluten- och öppenvården kring patientgruppen är en nödvändig och viktig del.

Verksamheten kommer att samlokaliseras med Masthuggets gynekologi- och obstetrikmottagning - en stor och högkvalitativ mottagning i nya, fräscha lokaler på Masthuggstorget. Läkarna som arbetar hos oss är verksamma inom gynekologi, mödrahälsovård och preventivmedelsrådgivning. 

Om arbetet

Vid vår nystartade mottagning kommer du att ta emot besök av gravida och förlösta utan behov av sjukhusvård, men som behöver snabbt omhändertagande. Eftersom mottagningen är ny kommer du att starta och driva utvecklingen av verksamheten och arbetsformerna. Eventuellt kan en av tjänsterna innefatta funktionen medicinsk rådgivare åt mottagningens enhetschef. Arbetet innebär ett tätt samarbete med chefer och mödrahälsovårdsöverläkare.

Som läkare hos oss kan du ha ett brett arbetsfält som kan innefatta en eller flera delar av kvinnosjukvården efter kompetens och intresse. Vi arbetar ständigt med förbättringar och tar vara på din initiativkraft. Du kommer att få vara med och utveckla verksamheten och den egna kompetensen. Erfarenhet av forskning, kvalitetsarbeten och verksamhetsutveckling är meriterande. Vi vill möjliggöra fortsatta insatser inom dessa områden och välkomnar dialog kring dess omfattning inom ramen för tjänsten.

Hos oss deltar du i regelbundna läkarmöten tillsammans med dina läkarkollegor, där ni diskuterar förbättringsarbete, skapar kollegialt utbyte och ser över rutiner. Möjlighet att nätverka med läkare i regionen finns.

Låter detta intressant? Vill du vara en av oss och utveckla framtidens mottagning kanske detta är något för dig? 

Om dig

Du är legitimerad läkare med specialistbevis i obstetrik och gynekologi. Kanske har du ett eget intresse i något område inom gynekologi. Du är intresserad av att arbeta i öppenvård. Därtill är det viktigt att du är flexibel och engagerad. Teamarbete tilltalar dig och du är bra på att samarbeta och att kommunicera. Du har ett professionellt förhållningssätt gentemot patienter och övriga i teamet.

Du har gärna kompetens inom ultraljud och/eller mer än fem års erfarenhet efter specialistexamen.

Vi lägger stor vikt vid intresset av att vilja samverka och förmågan att ta ansvar.

Villkor

Du kommer att ha din grundanställning på Masthugget gynekologi och obstetrik mottagning. Löpande urval och intervju sker under ansökningsperioden så varmt välkommen med din ansökan redan idag. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100 % sysselsättningsgrad kan diskuteras
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/3866
Kontakt
  • Lotta Holmqvist, Enhetschef , 0700-822308
Facklig företrädare
  • Jakob Nyhlén, Läkarförbundet, Jakob.Nyhlen@slf.se
  • Sofiia Karlsson, Läkarförbundet , sofiia.t.karlsson@vgregion.se
Publicerat 2022-05-13
Sista ansökningsdag 2022-06-12

Tillbaka till lediga jobb