Regionhälsan Primärvårdens utbildningsenhet Fyrbodal

Om arbetet

Som utbildningskoordinator får du ett självständigt, ansvarsfullt och varierat arbete. Du kommer att ha en viktig funktion som "spindeln i nätet" och kommer att vara kontaktperson gentemot både studierektorer, chefer, handledare, utbildningsläkare och övriga utbildningskoordinatorer både inom och utanför enheten. Arbetsuppgifter som ingår är koordinering av utbildningsaktiviteter, bokning av konferenslokaler, sammanställning och rapportering av ekonomiska underlag och fakturahantering. I arbetet ingår arbetsuppgifter på såväl lokal som regional nivå.

Om dig

Du har administrativ utbildning och mycket goda IT-kunskaper, framförallt det som ingår i Office-paketet. Du har flera års erfarenhet av självständigt administrativt arbete. Organisations- och planeringsförmåga samt goda kommunikativa egenskaper är ett krav. Vi söker en medarbetare som är ansvarstagande, utåtriktad, flexibel och som kan arbeta såväl självständigt som i team. Du skall också kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.

Om oss

Primärvården utbildningsenhet i Västra Götaland har i uppdrag att ansvara för och samordna all verksamhetsintegrerad utbildning inom primärvården vilket innefattar allmän- och specialiseringstjänstgöring för läkare, praktisk tjänstgöring för psykologer samt verksamhetsförlagd utbildning för studenter inom både akademiska och icke-akademiska vårdutbildningar. Enheten är producentneutral och samverkar med verksamhetschefer och handledare på offentligt och privat drivna verksamheter med utbildningsuppdrag i VGR samt med studierektorer och verksamhetssamordnare på regionens sjukhusförvaltningar. På enhetens fem lokalkontor arbetar studierektorer, huvudhandledare och utbildningskoordinatorer under ledning av en gemensam utbildningschef. I Primärvårdens utbildningsenhet ingår även kursenheten Allmänläkarkurser som utvecklar, tillhandahåller och administrerar kurser som ingår i specialiseringstjänstgöringen för regionens ST-läkare i allmänmedicin.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vänersborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/388
Kontakt
  • Camilla Sandin Bergh, Utbildningschef, 0700 - 82 40 31
Facklig företrädare
  • Ann Bergström, Vision, 0768-87 08 14
Publicerat 2022-01-18
Sista ansökningsdag 2022-01-31

Tillbaka till lediga jobb