Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Medicin och akut, Medicin Avdelning 237

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vi söker dig som är sjuksköterska och intresseras av patienter med internmedicinska tillstånd som vårdas av ett tvärprofessionellt vårdteam. Vårt huvudfokus på avdelningen är tillsammans, för och med patienten.

Vår avdelning

Avdelning 237 på Mölndals sjukhus är en akutinriktad internmedicinsk vårdavdelning. Vi vårdar patienter från akutmottagningen med varierande diagnoser, vilket innebär att du kommer att få en bred medicinsk kompetens. Avdelningen har 24 vårdplatser och vi arbetar personcentrerat i team med läkare, sjuksköterskor och undersköterskor.

Patienter som kommer till avdelningen är patienter som drabbats av exempelvis infektioner, intoxikationer, yrsel, hjärtsvikt, pneumoni och lungemboli. Patienterna är oftast av äldre ålder, vilket innebär en mer komplex sjukdomsbild där många olika diagnoser behandlas samtidigt. 

Vad vi erbjuder dig

Som sjuksköterska på natten hos oss arbetar du tillsammans med ytterligare en sjuksköterska och minst två undersköterskor. Att arbeta enbart natt är ur hälsoperspektiv bättre i jämförelse med rotation.

Vår arbetsmiljö är lärorik och trivsam. Det är stundtals tempoväxlingar där teamets samarbete behöver växla upp eller ner. Vi erbjuder generös introduktion med ett stort fokus på kompetensutveckling. Vi arbetar kontinuerligt med förbättringsarbete och uppmuntrar till delaktighet i personalgruppen.

Sahlgrenska Universitetssjukhuset har en tidskvotering vissa timmar på natten som innebär att nattjänstgöring 32 t/v ger heltidslön samt dubbel Ob-ersättning under timmarna 22:00 – 06:00.

Om dig

Du som söker tjänsten ska vara legitimerad sjuksköterska. 

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Efter överenskommelse
Ort Göteborg, Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/343
Kontakt
  • Tf. Vårdenhetschef, Elisabeth Tejlin , 072 - 242 61 46
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Carina Rutgersson, 031 - 343 18 06
Publicerat 2022-01-14
Sista ansökningsdag 2022-01-28

Tillbaka till lediga jobb