Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Onkologimottagning 3 Sahlgrenska

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

I vårt team vårdas patienter med en rad olika cancersjukdomar. Inom vår öppenvård har vi både mottagning och dagvård och vi arbetar i nära samarbete med slutenvården. Behandlingsmöjligheterna är många och öppenvården växer så nu letar vi efter en ny engagerad kollega till mottagningen för patienter med urologisk cancer, testikelcancer eller sarkom.

Vi kan erbjuda dig

Vi arbetar dagtid måndag till fredag och du blir en av fyra kontaktsjuksköterskor för patientgruppen, men ingår självklart i ett större sammanhang på hela öppenvården. Du får en god introduktion som anpassas efter dina förkunskaper.

Det finns möjlighet till 7,5-poängsutbildningar inom allmän och organspecifik onkologi. Du kommer till en rolig, öppen och personlig arbetsplats där vi trivs, tar hand om varandra och våra patienter.

Arbetsuppgifter

Du blir en central person i kontakten med patient, anhöriga, läkare och andra involverade professioner. Du blir en naturlig del av mottagningsbesöket oavsett om det sker fysiskt eller digitalt.  Du kommer hålla i viss uppföljning och symtomkontroll, till exempel för patienter under onkologisk tablettbehandling eller smärtbehandling. Mycket av dina kontakter med patienter kommer vara via telefon. Vi arbetar aktivt med vårdplaner och en personcentrerad ansats.

Om dig

Du ska vara legitimerad sjuksköterska. Har du erfarenhet av onkologisk vård och/eller mottagningsarbete är det meriterande, likaså om du har specialistutbildning i onkologi.

Vi värdesätter engagemang, nyfikenhet och egna initiativ. Vi söker dig som vill arbeta i team runt patienten men ändå självständigt inom din kompetens.

Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2022-02-01 eller snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/297
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Hervor Gramén, 031 - 342 77 26 / 073- 839 78 00
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Agneta Zachrisson, 031 - 342 92 92
Publicerat 2022-01-14
Sista ansökningsdag 2022-01-30

Tillbaka till lediga jobb