Södra Älvsborgs sjukhus, VO kirurgi, ortopedi och öron-näsa-hals

Vi på Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) söker nu livsviktiga medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om vår lediga tjänst
Vi söker nu dig som vill vara med och utveckla rollen som medicinsk sekreterare på ortopedimottagningen inom verksamhetsområde kirurgi, ortopedi, öron-näsa-hals! Vi står inför stora förändringar för att anpassa arbetssätt mot framtidens hälso- och sjukvård där du som medicinsk sekreterare kommer att vara en viktig del. Det är ett omväxlande och roligt arbete där du kommer att arbeta i en härlig arbetsgrupp och i nära samarbete med övrig vårdpersonal.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

 • Medicinsk dokumentation
  •         Sjukdomsklassifikation, diagnos- och KVÅ-registreringar
  •         Kvalitets- och uppföljningsregister
  •         Utveckling- och förändringsarbete
  •         Administrativt stöd åt vårdenhetschef samt övrig personal på enheten

Arbetet är förlagt på dagtid. Tjänsten är ett vikariat som beräknas pågå fram till och med 2022-09-30.

Din profil
Vi söker dig som har utbildning i vårddokumentation, KY/YH-utbildning eller motsvarande högskoleutbildning för medicinsk sekreterare. Du har intresse och vilja att vara med och utveckla arbetssätt mot verksamhetens uppsatta mål. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska, god datavana och IT-kunskap. Det är meriterande om du har kunskap i patientadministrativa systemen Melior och Elvis.

Som person är du serviceinriktad och ansvarstagande. Du tar egna initiativ, organiserar ditt arbete självständigt och har god förmåga att arbeta i team. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ortopedimottagningen
Ortopedimottagningen består av flera funktioner; läkarmottagning, telefonrådgivning, planeringsmottagning (operationsplanering), sjuksköterskemottagning (gipsbehandling mm) samt viss barnortopedisk verksamhet. På mottagningen arbetar både läkare, sjuksköterskor, undersköterskor i nära samarbete med medicinska sekreterare, fysioterapeuter och arbetsterapeuter.

Vi hanterar ansökningarna löpande och kommer kontakta intressanta kandidater för intervju under ansökningstiden.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/8701
Kontakt
 • Hanna Wetterlin, 033-616 1750
Facklig företrädare
 • Juanita Samuelsson, vision, 033-616 2032
Publicerat 2021-12-30
Sista ansökningsdag 2022-01-30

Tillbaka till lediga jobb