Närhälsan Kungssten vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Kungssten vårdcentral och BVC ligger vid foten av Älvsborgsbron i Stadsdelen Majorna-Linné. Vi har ett geografiskt område, från Västra Göteborg över Grimmered, Högsbohöjd och ner till Mariaplan. Vi har 9 100 listade invånare och är cirka 30 medarbetare. Förutom sedvanlig vårdcentralsmottagning har vi Astma/KOL, Diabetes, Hypertoni och FAR-mottagning samt ett Psykosocialt/ rehab-team. BVC har cirka 100 nyfödda barn per år. Arbetet sker i nära samverkan med föräldrarådgivare och Öppna förskolan som finns i samma lokaler.

Som anställd inom Närhälsan erbjuds du olika former av utvecklingsmöjligheter exempelvis genom internutbildningar och mentorskapsprogram. På arbetsplatsen arbetar vi aktivt med utvecklingsarbete för att ständigt förbättra arbetssätt och på bästa sätt möta patienternas behov.

Följ oss på Instagram: https://www.instagram.com/narhalsan

Om arbetet

Att vara undersköterska hos oss är ett varierande arbete där patienten står i fokus. Du är en av tre undersköterskor på vårdcentralen och arbetar på vårt laboratorium med provtagning och provsvarshantering, kalibrering av instrument och kvalitetsarbete. Du assisterar även vid undersökningar och tar EKG. Du har samordningsansvaret för materialbeställningar och förrådshantering. Uppdrag som hygienansvarig, miljösamordnare, vaccinatör och kemikalie-ansvarig kan också bli aktuellt utifrån den sökandes intresse och kompetens.

Vi dokumenterar i journalsystemet Asynja Visph.

Om dig

Du har dokumenterad utbildning som undersköterska, gärna med arbetserfarenhet inom primärvård inklusive laboratorium/provtagning och patientnära analyser. Har du tidigare arbetat i journalsystemet Asynja Visph är det meriterande, liksom intresse och erfarenhet av utvecklingsarbete inom förrådshantering. Tidigare uppdrag inom hygienansvar och miljösamordning är ett plus. Du tycker om utveckling och förändring och vill vara med och hitta nya arbetssätt som tar vara på digitaliseringens möjligheter.

Du tycker om att träffa människor i olika åldrar och livssituationer, är lösningsinriktad och har god samarbetsförmåga. Du har förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete, även i mer stressiga situationer, är noggrann och ansvarstagande samt har ett bra bemötande mot patienter och arbetskamrater. Och du vill vara med och utveckla en primärvård i världsklass med Närhälsans kärnvärden: Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande som grund.

Villkor

Visstidsanställning till och med 2022-08-31.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/8470
Kontakt
  • Rossella Bertanzetti, Vårdcentralchef, Tfn 0738 - 00 93 04
Facklig företrädare
  • Anita Weidenholt, Kommunal, Tfn 0734 - 03 96 49
Publicerat 2022-01-12
Sista ansökningsdag 2022-01-26

Tillbaka till lediga jobb