Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Neurologimottagning Sahlgrenska

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vill du arbeta dagtid och är nyfiken på att lära dig mer om neurologi? Är du bra på att planera och koordinera patientflöden och samtidigt genuint intresserad av dagliga nära patientkontakter? Vi söker dig som vill vara en del av en verksamhet i ständig utveckling av nya behandlingsmöjligheter, metoder och arbetssätt tillsammans med och för våra patienter med olika neurologiska diagnoser och besvär. 

Om dig

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med flerårig yrkeserfarenhet. Tidigare erfarenhet och kunskap inom neurologi, dagvård och/eller mottagningsarbete liksom erfarenhet av förekommande dokumentations- och registreringssystem. Din flexibilitet, lyhördhet och organisatorisk förmåga är värdefull för oss. Lika viktigt är att du är duktig på att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska kommer du arbeta såväl självständigt som tillsammans med kollegor och övriga professioner. På dagvården arbetar du i direkt patientarbete med att självständigt ge planerade behandlingar och att i nära samarbete med övriga i teamet ge stöd och omvårdnad till dagvårdens patienter.

En viktig del av arbetet är därutöver att koordinera och planera för de olika behandlingsinsatserna inför patientens besök.

Du erbjuds en omväxlande vardag som rymmer såväl samtal, konstruktiv problemlösning som goda skratt tillsammans med engagerade, kompetenta och erfarna arbetskamrater. Dina arbetstider kommer att vara dagtid vardagar.

Om verksamheten

Neurodagsjukvård Sahlgrenska är en del av Neurosjukvården inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset som tar emot patienter med olika typer av neurologiska tillstånd och diagnoser. Verksamheten är organiserad i tvärprofessionella diagnosteam i syfte att kunna erbjuda såväl spetskompetens med kontinuitet som effektivitet och patientsäkerhet. Dagvården tar bland annat emot patienter med misstänkt normaltryckshydrocefalus för utredning och till patienter med neurologiska sjukdomar som MS och inflammatoriska polyneuropatier ges olika typer av infusionsbehandlingar.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Både heltid och deltid, dock lägst 75% kan vara aktuellt
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/8050
Kontakt
  • Enhetschef Karin Hallén, , 070- 693 78 09
  • Sjuksköterska, Madeleine Johnsson , 031 - 342 89 35
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Monica Djurner, 076 - 790 01 40
Publicerat 2021-12-08
Sista ansökningsdag 2022-01-31

Tillbaka till lediga jobb