NU-sjukvården, Område III, Kvinnoklinik, Förlossningen

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Kvinnokliniken
Välkommen till Nordvästra Götalands kvinnoklinik som är Sveriges sjätte största. Verksamheten har sin bas vid sjukhuset NÄL i Trollhättan. Kvinnoklinikens slutenvård består av förlossningsavdelning, BB-avdelning, gynekologisk avdelning och antenatalvårdsavdelning. Avdelningarna är samlade i gemensamma lokaler och har ett nära samarbete. Kliniken består även av flera mottagningar; gynekologisk mottagning, onkologisk gynekologimottagning och obstetrisk mottagning.

På förlossningsavdelningen NÄL föds ca 3300 barn/år. Avdelningen består av tio förlossningsrum. Här arbetar barnmorskor, undersköterskor, läkare, sekreterare och ekonomibiträden.

Arbetsuppgifter
Som undersköterska vid förlossningsavdelningen arbetar du i team med barnmorskor och läkare för att stödja den födande kvinnan och hennes anhöriga.

Tjänsten kan innebär rotation på kliniken. 

Kvalifikationer
Utbildad undersköterska.

Erfarenhet från förlossningsvård, antenatalvård, bb-vård och akutsjukvård eller liknande är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga, flexibilitet samt en vilja att bidra till en god arbetsmiljö.

Övrigt
Annonser avser två vikariat på ett år. Tjänstgöringsgrad 100%.

Vikariaten omfattar tvåskift. Arbetstider är dag, kväll, natt och helg.

Intervjuer kan komma att ske under ansökningstiden. 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/7791
Kontakt
  • Annika Månebacke Wändel, Avdelningschef, 010-435 03 64
Facklig företrädare
  • Carina Nilsson, Kommunal, 010-435 00 00 (växel)
Publicerat 2021-11-30
Sista ansökningsdag 2021-12-14

Tillbaka till lediga jobb