Sjukhusen i väster, Psykiatri, BUP Neuropsykiatrisk mottagning, Kungälv

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Frölunda specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo närsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Vill du bli en del av Nya Kungälvs sjukhus – det växande akutsjukhuset med ett varierande sjukdomspanorama som präglas av nära samarbete och korta beslutsvägar? Vi har ett personcentrerat arbetssätt där patienten sätts i fokus och medarbetarna ges en utvecklande och trivsam arbetsmiljö. Sjukhuset befinner sig i ett spännande utvecklings- och expansionsläge där om- och tillbyggnad pågår för att möta framtidens vårdbehov.

Beskrivning
Verksamhet Psykiatri ansvarar för den psykiatriska öppenvården för barn och unga. För slutenvården ansvarar Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus. De barn- och ungdomspsykiatriska öppenvårdsmottagningarna är belägna i Kungälv och Stenungsund. Vid alla mottagningar arbetar man som läkare i multiprofessionellt team.

BUP neuropsykiatrisk mottagning, Kungälv, har som upptagningsområde framför allt kommunerna Ale och Kungälv. Mottagningen tar emot barn och ungdomar upp till 18 år med barnpsykiatrisk problematik främst inom det neuropsykiatriska området. Verksamheten kännetecknas av hög kompetens och hög grad av samverkan, samt bedrivs utifrån ett tvärprofessionellt perspektiv. Verksamheten arbetar med ett förändringsarbete som syftar till att få bort köerna och höja och kvalitén på vården.

Kvalifikationer
Till barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen i Kungälv söker vi läkare med specialistkompetens i barn- och ungdomspsykiatri. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Övrigt
Vi begär utdrag ur belastningsregistren på alla som erbjuds anställning inom Verksamhet Psykiatri.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/6637
Kontakt
  • Sven Ernstsson, sektionschef/läkarchef, 0700-20 77 14
Facklig företrädare
  • Karin Sörvik, Västra Götalands läkarförening, karin.sorvik@vgregion.se
Publicerat 2021-10-22
Sista ansökningsdag 2021-11-05

Tillbaka till lediga jobb