Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Neurosjukvård, Neuromottagningen

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Arbetsuppgifter

Till mottagningen kommer patienter med olika neurologiska respektive neurokirurgiska diagnoser och besvär. I den här tjänsten kommer du att möta och vara behjälplig med patientinsatser inom flertalet av mottagningens team. Dina arbetsuppgifter är olika typer av undersköterskeuppgifter som till exempel förberedelse/assistans vid lumbalpunktion, EKG, blodtryck, provtagning, förrådsbeställningar, kemikaliehantering med mera. En rad olika uppgifter där innehållet kan växla från dag till dag. Du är även den som har huvudansvaret för att ta emot telefonsamtal via mottagningens interna telefonservice.

Arbetet sker dagtid, måndag - fredag.

Om dig

Du är utbildad undersköterska med flerårig yrkeserfarenhet och erfarenhet av arbete inom neurosjukvård. Erfarenhet av  team- och mottagningsarbete, liksom av regionens olika administrativa system till exempel  ELVIS, Melior och Marknadsplatsen är meriterande. Du är en person med personlig mognad som är trygg i din yrkesroll . Din förmåga att arbeta självständigt och strukturerat med utrymme för flexibilitet är god. Vi värdesätter även din initiativ- och samarbetsförmåga där teamarbete är en självklarhet.

Om oss 

Neuromottagning Sahlgrenska är en del av Neurosjukvården och tar emot patienter i behov av såväl neurokirurgiska som neurologiska insatser. Verksamheten bedrivs i tvärprofessionella team och omfattar basal och högspecialiserad neurosjukvård. Mottagningen har också en enhet för dagsjukvård.

Då en av mottagningens undersköterskor planerar för pensionsavgång under hösten söker vi nu en ny medarbetare med erfarenhet, intresse och engagemang för fortsatt arbete och utveckling av undersköterskerollen inom neurosjukvårdens öppenvård!

Varmt välkommen med din ansökan! 

Intervjuer kan komma att hållas löpande under ansökningstiden

 

 

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/3686
Kontakt
  • Enhetschef, Karin Hallén , 070 - 693 78 09
  • Undersköterska, Tove Thams , 031 - 342 98 89
Facklig företrädare
  • Kommunal, Ulf Bengtsson, 031- 342 11 35
Publicerat 2021-06-04
Sista ansökningsdag 2021-06-18

Tillbaka till lediga jobb