Närhälsan Stora Höga vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vårdcentralen i Stora Höga är centralt belägen och det är promenadavstånd till kollektivtrafik, både tåg och buss. Vi är en väletablerad vårdcentral med cirka 8400 listade patienter. Här arbetar vi tillsammans distriktsläkare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi har också tillgång till psykologer. Vårdcentralen är ackrediterad för att arbeta inom Västra Götalands Primärvård. Vårdcentralen ligger i ett område med stor tillväxt inom Stenungsunds kommun och man har ett nära samarbete med Närhälsans vårdcentraler i Stenungsund och på Tjörn.

Vi arbetar i team med ständiga förbättringar inom alla delar av vår verksamhet. Vår målsättning är att kunna ge god vård till våra patienter som valt att lista sig hos oss. Om du har lust att vara med och utforma nya arbetsmetoder och påverka framtidens vårdcentral i Stora Höga, är du välkommen att bli en i gänget av ambitiösa och härliga kollegor.

Om arbetet

Som medicinsk sekreterare har du ett omväxlande arbetsinnehåll och du är en viktig resurs för hela vårdcentralen. Vi erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande arbete med eget ansvar. Du är ett administrativt stöd åt verksamheten där det bland annat ingår journalskrivning i Asynja Visph. Du kommer även att till viss del att få möjlighet att arbeta med reception/kassaarbete. När du arbetar i receptionen är du dessutom vårt ansikte utåt. Det finns också möjlighet till utökade arbetsuppgifter så som IT-administratör (LITA) samt hantering av väntelistor. Som lokal IT-administratör (LITA) arbetar du med det vårdadministrativa stödet på vårdcentralen samt behörigheter, beställningar, förändringar i IT-miljö, utbildning till medarbetare, kontaktperson mot VGR IT samt omvärldsbevakning inom IS/IT området.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Du har goda IT kunskaper och intresse för informationssystem och informationsteknologi, LITA-utbildning är meriterande. Har du inte LITA-utbildning sedan innan har du möjlighet att få det, varför ett intresse för IS/IT och ett eget driv att utveckla arbetssätt och rutiner är viktigt för tjänsten. Det viktigaste för oss är att du är engagerad och positiv samt har ett professionellt arbetssätt. Som person trivs du med att vara en del av en arbetsplats där samarbetet med kollegorna är en naturlig del av arbetet, men är samtidigt van vid, och trivs med, att arbeta självständigt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast/Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stora Höga
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1373
Kontakt
  • Anna Belfrage, Vårdcentralschef, 0708-295823
Facklig företrädare
  • Lisa Norberg, Vision , 0700 - 20 77 84
Publicerat 2021-03-05
Sista ansökningsdag 2021-03-19

Tillbaka till lediga jobb