Närhälsan Lysekil vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Lysekil är en liten stad vid havet och naturen men nära till storstaden.

Vårdcentralen i Lysekil är en väletablerad vårdcentral med ca 7000 invånare som valt att lista sig hos oss. Vi är nu 8 läkare, varav 4 är ST-läkare, och arbetar nära tillsammans med distriktssköterskor. Vi har även sköterskemottagning inom astma/KOL, diabetes samt BVC. Hos oss jobbar även psykologer, undersköterskor, medicinska sekreterare, fotvård o rehabkoordinator. Vi ligger i framkant och vill arbeta fram nya tekniska lösningar för att kunna vara en flexibel arbetsgivare som erbjuder vård av hög kvalitét.

 

Om arbetet

Som ST-läkare arbetar du med akut och planerad patientmottagning inom det breda området allmänmedicin. Arbetet är självständigt och omväxlande. Vi erbjuder dig handledning av specialist kontinuerligt och att du har möjlighet att rådfråga specialist i ditt dagliga arbete är en självklarhet för oss. Du har avsatt ST-tid för att delta i de seminarier som erbjuds samt till egna studier och deltar även i vårdcentralens och läkargruppens möten. Du kommer att lägga upp en individuell studieplan tillsammans med din handledare och studierektor för att tillgodose alla krav i Socialstyrelsens målbeskrivning för ST. Du får hjälp med att strukturera din ST-portfölj via en interaktiv hemsida (ST Forum).

Vi planerar ditt arbetsupplägg efter dina önskemål och en fungerande vardag på vårdcentralen.

Om dig

Du har svensk läkarlegitimation och ett starkt intresse för allmänmedicin. Du har en god empatisk förmåga och för dig är ett professionellt arbetssätt och ett gott bemötande till kunder, patienter och kollegor en självklarhet. Då arbetet innebär både självständigt arbete och teamarbete kommer vi att lägga stor vikt vid såväl samarbetsförmåga som flexibilitet.

Du är lyhörd och nyfiken på framtidens utmaningar i primärvården. Närhälsans kärnvärden står för omtanke, pålitlighet och nytänkande och detta är egenskaper du ska ha och förmåga att omvandla till verklighet tillsammans med arbetskamrater, chefer och andra samarbetspartners.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Lysekil
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1311
Kontakt
  • Elin Hansson, Vårdcentralschef, 0702311506
Facklig företrädare
  • Maria Wartig, Läkarförbundet, 0733842737
Publicerat 2021-02-26
Sista ansökningsdag 2021-04-14

Tillbaka till lediga jobb