Skaraborgs Sjukhus, Område K6, Dagkirurgiskt centrum, SkaS Falköping

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning
Verksamhetsområde Anestesi/Operation och IVA/Postop inom SkaS har sjukhusenheter i Lidköping, Skövde och Falköping. Totalt arbetar ca 400 medarbetare inom verksamheten.
Vi söker nu en steriltekniker till vårt dagkirurgiska centrum i Falköping. I vår planerade verksamhet, som har öppet måndag - fredag dagtid, bedriver vi dagkirurgi och ECT-behandling. Huvudsakligen utförs operationer inom specialiteterna allmänkirurgi och ortopedi. I viss utsträckning förekommer även operationer inom öron, tand och endoskopi. På enheten arbetar även läkare, specialistsjuksköterskor och undersköterskor. Vi fokuserar på patienten och vår ledstjärna är att patienterna ska känna sig trygga, delaktiga i vården samt få ett respektfullt bemötande. Genom hög kompetensnivå hos personalen medicinskt, omvårdnadsmässigt och tekniskt ger vi patienten bästa möjliga vård. På sterilcentralen arbetar undersköterskor och steriltekniker.

Arbetsuppgifter
Som steriltekniker ingår du i det team som arbetar på sterilcentralen. Sterilcentralens huvuduppgift är instrumentvård: förstärkt rengöring, funktionskontroll, kontrollräkning, förpackning och sterilisering av gods till avdelningar, mottagningar och vårdcentraler. Sterilcentralens största kund är operationsavdelningen. Vi arbetar med spårbarhetssystemet T-Doc som är ett planerings-, kontroll- och dokumentationssystem.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad steriltekniker. Du behöver ha lätt för att samarbeta, vara flexibel och ha förmågan att arbeta självständigt. Det är viktigt att du är strukturerad och noggrann. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Falköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1258
Kontakt
  • Ann-Mari Claesson, 0515-87354
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0500-431000
Publicerat 2021-03-01
Sista ansökningsdag 2021-03-21

Tillbaka till lediga jobb