Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Psykiatrimottagning Gamlestaden

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Beskrivning

Psykiatrimottagning Gamlestaden är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning för vuxna patienter med diagnoser som personlighetssyndrom, posttraumatiskt stressyndrom samt svårare ångest- och depressionssjukdomar. Vi arbetar enligt en subspecialiseringsmodell, där varje team har ansvar för en särskild patientkategori.

Mottagningen består av omkring 45 medarbetare och är belägen i nyligen renoverade lokaler. Vi arbetar kontinuerligt med att förnya och förbättra våra metoder och vårt samarbete. Vi har en arbetsplats med hög professionalitet och öppet klimat och vi strävar efter en dialog mellan olika synsätt och även ett band till universitet och forskning.

Arbetsuppgifter

Tjänsten är knuten till ett av våra affektiva team. Utöver det direkta patientarbetet ansvarar du för att i teamet bidrar till att det arbetsterapeutiska perspektivet tillvaratas för hela patientgruppen.

Som en av Psykiatri Affektivas arbetsterapeuter ingår du i en organisation där utvecklingsarbete, fortbildning och handledning ses som viktigt för en bra arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Erfarenhet av arbete i psykiatrisk öppenvård är meriterande. Grundläggande utbildning i psykoterapi, vidareutbildningar inom det arbetsterapeutiska fältet, såsom exempelvis Vardag i balans, är också önskvärt. Vidare vill vi att du som söker har ett genuint intresse för och gärna erfarenhet av arbete med patienter med ångest- och depressionstillstånd och personlighetsproblematik, både individuellt och i grupp.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Som person är det viktigt att du har ett äkta intresse för mänskliga möten och att du är målinriktad i ditt arbete.

Inför anställning begär vi utdrag ur belastningsregistret.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast (t.o.m 2022-01-31)
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1249
Kontakt
  • Enhetschef, Mats Leffler, 070- 245 52 71
  • Teamsamordnare, Erica Lundqvist, 070- 403 66 72
  • Arbetsterapeut, Marie Nilsson, 070- 083 09 47
Facklig företrädare
  • Sveriges Arbetsterapeuter, Gunilla Rehn, 073- 660 14 49
Publicerat 2021-02-24
Sista ansökningsdag 2021-03-10

Tillbaka till lediga jobb