Sahlgrenska Universitetssjukhuset, An/Op/IVA Sahlgrenska, CIVA

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss 

CIVA (Central Intensivvårdsavdelning) är en av Norra Europas största intensivvårdsavdelningar och här är cirka 200 medarbetare anställda. Vårt uppdrag är både lokalt, regionalt och rikstäckande vilket innebär en stor variation och ställer höga krav på både kompetens och flexibilitet hos medarbetarna.

På enheten arbetar vi evidensbaserat och vi bedriver omfattande forsknings- och utvecklingsarbete.     

Vi behöver nu en avdelningslärare! Låter det som något för dig?

Vi söker dig som är intensivvårdssjuksköterska och brinner för att undervisa men samtidigt vill ha en fot kvar i det kliniska arbetet.

Som avdelningslärare hos oss planlägger du introduktion av nya medarbetare och utbildning inom verksamheten. Uppdraget innebär även att du ingår i verksamhetens patientsäkerhetsgrupp och utifrån det arbetet kvalitetssäkra vården genom exempelvis upprättande av rutiner, följa upp MedControl-ärenden. En stor del av arbetstiden ägnas även åt att löpande följa medarbetarnas kompetensutveckling och vara ett stöd i arbetet för de som önskar. Då mycket av lärandet förväntas ske i den patientnära vården är en bred intensivvårdskunskap nödvändig.

Du som söker har:

  • en pedagogisk insikt genom utbildning och/eller praktisk erfarenhet och kan anpassa din undervisning till individens behov
  • förmåga att själv kunna lägga upp din arbetsdag
  • goda IT-kunskaper
  • god samarbetsförmåga

Känner du igen dig? Välkommen med din ansökan till detta spännande uppdrag.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1197
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Soudabeh Babaei, 072 - 148 59 51
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Anne Knudsen , 031 - 342 10 96
  • Kommunal, Marianne Karlsson, 070 - 259 69 32
Publicerat 2021-02-23
Sista ansökningsdag 2021-03-09

Tillbaka till lediga jobb