Närhälsan, Tanumshede rehabmottagning

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Tanumshede rehabmottagning flyttade hösten 2020 till nya fräscha lokaler med individuella behandlingsrum samt träningssal där vi ständigt ser över vilka redskap och behandlingsmaskiner vi har. Vi har samarbete med vårdcentral och arbetar utifrån Vårdval Rehabs Krav- och kvalitetsbok. På mottagningen arbetar just nu sju medarbetare med stort engagemang, bred kunskap och god gemenskap. För oss är det viktigt att bibehålla en god arbetsmiljö där vi är måna om varandra, trivs och utvecklas. Som anställd inom Närhälsan erbjuds du olika former av utvecklingsmöjligheter exempelvis genom internutbildningar och mentorskapsprogram. På arbetsplatsen arbetar vi aktivt med utvecklingsarbete för att ständigt förbättra arbetssätt och på bästa sätt möta kundernas behov.  

Följ oss på Instagram: https://www.instagram.com/narhalsanrehab/

Tanum är den kommun i norra Bohuslän där man bland annat kan besöka kustpärlor som Fjällbacka, Grebbestad, Kosterhavet men även Bullarebygden samt det unika Världsarvet vid Vitlycke. Det finns goda förutsättningar för en aktiv fritid med sport och friluftsliv samt ett stort och varierande utbud av olika aktiviteter och intressanta besöksmål liksom kulturupplevelser.

Läs gärna mer om kommunen på https://www.tanum.se/

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter är att undersöka, utreda och behandla patienter i alla åldrar med olika funktionsförmåga och aktivitetsförmåga. Vanliga tillstånd hos patienter du som arbetsterapeut möter är: nedsatt handfunktion, smärta, stressproblematik, psykisk ohälsa. Arbetet innefattar även förskrivning av hjälpmedel och intyg för bostadsanpassning. Tillsammans med patienten läggs en personlig plan för rehabiliteringen.  

Du arbetar både på mottagning, digitala besök samt med hembesök. Behandlingen av patienten sker såväl individuellt som i grupp.  

Arbetet innefattar ett samarbete med andra professioner, både på den egna enheten och på andra instanser. Du och dina kollegor ansvarar tillsammans med chefen för verksamhetens utveckling i ett ständigt pågående förbättringsarbete. 

Länk till Närhälsans hemsida, jobba på rehabmottagning: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/rehab/?vgrform=1

Om dig

Du är legitimerad arbetsterapeut. Har du tidigare erfarenhet inom yrket är det meriterande, men vi välkomnar även dig som är nyexaminerad. Du kommer att ha erfaren kollega som stöd i ditt arbete. B-körkort är ett krav för tjänsten.  

Vi söker dig som vill anta utmaningen med att arbeta självständigt, organisera och planera ditt arbete på ett effektivt sätt utifrån uppsatta mål. Du kan hantera en ojämn arbetsbelastning och oförutsedda händelser. I arbetet möter du många olika människor därför är det viktigt att du är lyhörd, kommunikativ och kan identifiera individens unika behov, för att ta fram en gemensam behandlingsplan. 

För dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga samarbetsparters i arbetet. Du delar även Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.  

Övrigt 

Intervjuer på mottagning kommer att hållas under vecka 11. 

 

Välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Tanumshede
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1195
Kontakt
  • Cecilia Johnson, Enhetschef, Tfn 0722-12 21 67
Facklig företrädare
  • Lena Bengtsson Sjöqvist, Sveriges Arbetsterapeuter, Tfn 0700 - 20 79 97
Publicerat 2021-02-24
Sista ansökningsdag 2021-03-10

Tillbaka till lediga jobb