Folktandvården, Specialistkliniken för parodontologi Göteborg

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Folktandvården Västra Götalands vision – Frisk i munnen hela livet – står för vår ambition att arbeta hälsofrämjande och att förebygga sjukdomar.  Våra tre kärnvärden är Hälsa, Kompetens och Service. Därför erbjuder vi:
- goda utvecklingsmöjligheter och karriärvägar så att du som medarbetare kan fortsätta att växa och utvecklas.
-  nyutbildade ett omfattande handledningsprogram av erfarna kollegor för att ge dig en riktigt bra start.
- förmåner som uppmuntrar till god hälsa som bland annat individuell hälsoprofil, massage, friskvårdskuponger för träning på fritiden samt fri öppen hälso- och sjukvård.

Om oss 

Specialistkliniken för Parodontologi (SPA) är en remissinstans för behandling av sjukdomstillstånd kring tänder och implantat. Vi är 38 medarbetare som söker ytterligare en tandsköterska att ingå i vårt team. Kliniken har sedan drygt 20 år tillbaka en omfattande internationell och nationell specialistutbildningsverksamhet för tandläkare. Samtliga medarbetare deltar utifrån sin kompetens i den kliniska handledningen inom programmet. Kliniken bedriver dessutom olika kurser och projekt inom regionen där man ibland medverkar.

Om jobbet 

Brinner du för kirurgi eller har intresse för att lära dig, då är du rätt person för oss. På vår klinik träffar du patienter med vårdbehov inom parodontologi. Som tandsköterska vid kliniken kommer du arbeta tillsammans med övertandläkare och ST-tandläkare där du assisterar vid bland annat parod och implantatkirurgi. Arbete kring sterilarbete och remissadministration ingår också med variation i schemat. Tjänsten ställer därför krav på både kreativitet, empati och servicekänsla. 

Om dig

  • Tandsköterskeutbildning
  • God datorvana
  • Goda kunskaper i svenska.

Vi söker dig som har ett intresse för parodontologi och kirurgi samt tycker det är spännande med utbildning och roligt att arbeta med i huvudsak vuxentandvård. Är duktig på att skapa goda relationer och som samarbetar väl med andra. Du månar om patienten, har ett gott bemötande och god pedagogisk förmåga. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, tar egna initiativ och vill bidra med hela din kompetens. En händelserik arbetsmiljö motiverar dig. Du har god överblick och ligger alltid steget före. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi kommer att ta kontakt med dig så fort din ansökan kommit in och påbörja rekryteringsarbetet. Det innebär en första intervju med någon av våra rekryterare från HR-enheten, gäller ej interna, och sedan kommer klinikcheferna att intervjua direkt efter att ansökningstiden gått ut. Dessa intervjuer är planerade till vecka 12-13. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi talas vid.

Folktandvården Västra Götaland gör kontroll i brotts- och misstankeregistret innan anställning. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1141
Kontakt
  • Gruppchef, Monica Bengtsson:, 0704-55 50 88
Facklig företrädare
  • Mari Liepins, Vision:, 073-0602540
Publicerat 2021-03-04
Sista ansökningsdag 2021-03-17

Tillbaka till lediga jobb