Närhälsan Torslanda vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om arbetet

Som distriktssköterska arbetar du med egen mottagning, hembesök, telefonrådgivning och mottagningsarbete. Du gör medicinska bedömningar och ger råd till patienter i alla åldrar och situationer både självständigt och i team. Arbetet är varierande och ställer krav om goda medicinska kunskaper i primärvård och utvecklad samverkan med alla yrkeskategorier inom vårdcentralen. Du är också en viktig person i vårt kvalitetsarbete på vårdcentralen.

Om oss

Närhälsan Torslanda vårdcentral är en välfungerande arbetsplats med fast personal och nöjda patienter. Vi utvecklar hela tiden verksamheten för att vi ska kunna ge våra kunder och patienter en god medicinsk kvalitet.

Vi har ca 15 900 listade invånare på vårdcentralen, varav många är barn. Detta innebär att BVC är en viktig del av vårdcentralens verksamhet. Vi har även en stor äldrebefolkning där vi har ett gott samarbete med kommunen och ombesörjer god vård åt våra mest sjuka och äldre.

Är du intresserad av omväxling i ditt arbete och av att arbeta med ständiga förbättringar ska du söka dig till Närhälsan Torslanda vårdcentral. Här kommer du få möjlighet att påverka utvecklingen av Närhälsans uppdrag med dina egna idéer och göra skillnad för invånarnas liv och hälsa.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård.

Ett professionellt arbetssätt och gott bemötande av kunder och patienter är en självklarhet för dig.Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper såsom flexibilitet, hög samarbets- och organisationsförmåga. För att trivas i arbetet behöver du ha ett stort engagemang som resulterar i en förbättrad kvalitet för patienten.

Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande är Närhälsans kärnvärden som vi gärna ser att du reflekterar över i din ansökan

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1138
Kontakt
  • Kontakt\\\\tMarie Berg, Vårdcentralchef, Tfn 0769 - 48 16 43
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet, Tfn 0700 - 82 36 46
Publicerat 2021-02-22
Sista ansökningsdag 2021-03-22

Tillbaka till lediga jobb